Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Трета поредна победа записа Красимир Балъков
Автор: Екип Burgas24.bg 20:50 / 16.01.2009Коментари (0)1043
© в."Тема: Спорт"
„Черноморец - Бургас" победи с убедителното 4:0 състава на Поморие, пред около 150 зрители и непрестанен дъжд. Трудните условия за игра и студеното време не попречиха на футболистите от двата отбора да покажат бърза и динамична игра с опасности и пред двете врати.

Първият гол падна в 16-та минута, когато Дуду отклони с пета едно прострелно подаване пред вратата на Поморие, топката промени траекторията си и спря в мрежата. Малко по-късно се наложи и на вратаря на „акулите" Владислав Стоянов да се намесва решително при удар към неговата врата. До края на пропуски направиха още Карбони, Марсио и Дуду, които можеха да доведат до чувствително предимство в резултата за тима от елитната група още през първото полувреме.

Верен на стила си Балъков пусна през вторите 45 минути нова еденадесеторка, която още с началния сигнал на Ахмед Ахмед притисна своя съперник и в 48 мин Тодорин Димитров навлезе в наказателното поле и от малък ъгъл технично преодоля вратарят на домакините за 2:0.

Минути след това Старокин центрира остро и Георги Божилов със странична ножица от въздуха стреля на сантиметри от горната греда. Това изпълнение бе бурно аплодирано както от зрителите на стадиона, така и от треньора Красимир Балъков, който стана на крака да поздрави изпълнителите.

В 68-та минута Станислав Жеков с глава доведе резултата до 3:0, а Пламен Крумов минута по-късно удари страничната греда. Последваха нови атаки на Стоимирович, Петров и Крумов, за да се стигне до 87 минута, когато след удар на Жеков в напречната греда, топката попадна у капитана Траян Дянков и той от воле я заби в мрежата, за да оформи крайното 4:0.

Преди това поморийци на два пъти принудиха Иван Чворович да се намесва решително, за да предотврати голови опасности пред своята врата. В края публиката изпрати и двата отбора с аплодисменти, което рядко може да се види по родните стадиони.

Така и в третата си контрола тимът на „Черноморец - Бургас" и неговия нов спортно-технически екип постигнаха изразителна победа. Головата разлика на отбора от трите изиграни мача е 10:0, което е добър атестат както за стрелците, така и за защитниците на тима.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: