Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
Дражев: На БФС се смеят и децата от детската градина
Автор: Екип Burgas24.bg 10:32 / 23.01.2009Коментари (0)641
© BulPhoto
След отстраняването на кандидатурата на Ивайло Дражев за президент на БФС, той продължава битката си със съюза относно отказът на съюза да се кандидатира. Дражев изпрати прессъобщение в което обяснява мотивите си до Burgas24.bg. Ето го и съобщението без съкращения:

Във връзка с поредно неадекватно съобщение на корумпираната администрация на БФС, която вече трети ден се опитва да внушава на медии и общество, че има някакво валидно решение за отстраняване на кандидатурата ми за президент на БФС издигната от ФК „Асеновец" 2005, съм длъжен да уточня следното:

1.Въпреки входирана молба и няколкократни опити да получа решение и мотиви, от администрацията на БФС ми съобщиха, че такова решение няма.

2.От свободния разказ на електронния сайт на БФС става ясно, че Михайлов и Лечков са излъгали, че неистинският/фълшив протокол/ за оттегляне на кандидатурата е входиран в БФС на 16.01.2009 г. в 18:00 часа след извън работно време, а сега става ясно, че този протокол е входиран на 19.01.09 г., т.е. четири дена след крайния срок и няколко часа след декларацията на г-н Атанас Пейчев - УС на ФК „Асеновец" 2005, че подписа под този протокол за оттегляне не е днес.

3. Още на 15.01.09 г. в 13:45 часа, е изпратено обнародвано решение в Държавен вестник и протокол от общото събрание на ПП „Роден край", от който е видно, че Ивайло Дражев е освободен по негова молба от поста председател на партията, въпреки че този документ е изискуем чак след избирането на кандидата при внасянето на документите за вписване на промени в ръководните органи на БФС, които трябва да се подадат в Софийски градски съд след конгреса. Текста на чл.35 ал.2 от Устава на БФС е категоричен, че „....президентът не може да учства в ръководството на политическа партия...." - става въпрос за президент, а не за кандидат президент!!!

4. Освен всички медии, спортни деятели и обикновени привърженици, на глупостите на администрацията на БФС, вече се смеят и децата от детската градина. В този смисъл е и абсолютната некомпетентност на бившите футболисти Лечков и Михайлов относно правомощията им преди конгрес, а те са равни с правомощията на всеки един делегат или кандидат, който само конгреса може да приеме, отстрани или недопусне до зала. Целият шум относно кандидатурата ми е измислен в главата на тези провалени управници, за да се вноши на обществеността, че има нещо нередно в алтернативната кандидатура и да се спечели служебно конгреса. Паническият страх, който е обхванал адмистрацията на БФС е във връзка с последователните и безкомпромисните ми намерения да изчистя БФС от корумпираните и крадливи досегашни управници - от областен председател до президент, от реферите в окръжните групи до тези в професионалния футбол, както и да въведа изборни начела от най-ниското ниво на администрацията до най-високото, подпомагайки финансово и административно детско юношеския и аматьорски футбол, като им осигуря широко присъствие в управителните органи на БФС. На 30.01.2009 г. в зала номер 3 на НДК ще бъда достатъчно активен и непоколебим, за да оправдая огромното доверие, което получих през последните седмици от много колеги, приятели и съмишленици - членове на БФС!
Още по темата: общо новини по темата: 10
12.05.2009
11.02.2009
30.01.2009
28.01.2009
23.01.2009
21.01.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: