Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
ƒъното! ‘утболна легенда на Ѕургас ограби църквата към приюта на отец »ван
јвтор: —тил€на Ѕожидарова 20:40 / 02.11.2017 оментари (11)54002
©
‘утболната легенда на Ѕургас ¬еселин Ўулев е крадецът, който задигна пари от храма "—вета “роица" в приюта на отец »ван в Ќови хан, научи Burgas24.bg. —рамните действи€ на бивши€ вратар са уловени от охранителна камера.

 ражбата е извършена навръх ƒимитровден. Ўулев, който е родом от ƒупница, краде всички пари от храма. ѕрави го професионално, така че никой да не предположи, че върши престъпление. ¬сичко това продължава 20 минути. †

ќт записите се вижда, че в момента в който н€кой от посетителите на храма погледне към него, мъжът започва да се кръсти и да се държи като обикновен мир€нин.

ѕолици€та см€та, че колоритни€т вратар не за пръв път извършва подобно престъпление, заради начина по който го прави. “ой все още не е открит от полици€та.†

—лед като прекрати футболната си кариера, ¬еселин Ўулев бе треньор на вратарите в различни футболни школи и представителни отбори от региона.

ќще по темата: общо новини по темата: 2
01.12.2017
03.11.2017
ћачовете по “¬! ѕълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
—вали на сво€ телефон: Android или iOS!


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
ѕрестанете да се правите на набожни, да се краде не само от църква е трагично.  ражбата си е кражба. “о€ е жалък, всеки ако започне така, до къде ще стигнем...
+1
 
 
Ќе е лесно да си крадец . тр€бва много здрави нерви . всеки за крадец не става . но това наистина е дъното . как . ще го об€сни на при€тели или по-точно да децата си !
Aнонимен
на 03.11.2017 г.
+2
 
 
—амо не мога да разбера,какво общо има падението на един човек, с това къде е работил и в кой град???? «а това което и извършил -н€мам думи, но всичко в този живот си връща. ћного дребни и злобни душички има!!!!!
Aнонимен
на 03.11.2017 г.
+2
 
 
Ќ€мам думи. ¬еско Ўулев, една от легендите на он€ Ќефтохимик, към който отбор имах малко уважение.  ъм днешна дата и след този случай, разбирам защо по-умните от он€ отбор се дистанцираха от Ѕургас и днешното нещо преименувало десет отбора за да се представ€ под името Ќефтохимик...јми сел€шка работа.
Aнонимен
на 02.11.2017 г.
+2
 
 
мазути мазути на това май само ги учат как да залагат на мачове
Aнонимен
на 02.11.2017 г.
+2
 
 
ƒа паднеш толкова ниско, да крадеш от храм, това е абсолютно падение.
+4
 
 
Ќещастник долен..... “очно там има кой да гледарЯШ†
 оментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ѕ‘— об€ви програмата за важните баражи
ќфициално: Ќефтохимик се завърна в професионални€ футбол
Ѕългари€ загуби от шампиона в Ћигата на нациите
Ѕраво! ÷вети ѕиронкова се върна на корта, грее от щастие!
ѕак драма! Ѕългари€ пропусна огромен шанс за първа победа в Ћига на нациите

 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
Ѕургазлии във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Burgas24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Burgas24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: