Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нафтекс победи Черноморец (Балчик) с 4:2
Автор: Екип Burgas24.bg 16:58 / 07.02.2009Коментари (0)977
©
Отборът на Нафтекс победи Черноморец (Балчик) с 4:2 в контролна среща, играна на стадион „Лазур" в Бургас. Головете за „зелените" отбелязаха Деян Христов (2) и Цветан Филипов от дузпи, както и Петър Колев. За гостите точни бяха Господин Господинов и Милен Танев.

Нафтекс започна по-силно срещата и можеше да си осигури комфортна преднина още в първите 15 минути, но пропуски направиха Христо Лемперов, Деян Христов и Петър Колев. Въпреки това футболистите на Диян Петков съвсем закономерно стигнаха до попадение в 18-ата минута, когато главният съдия Ахмед Ахмед отсъди дузпа за нарушение срещу Лемперов. Зад топката застана централният нападател Христов, който бе безупречен от бялата точка и не остави никакви шансове на вратаря на гостите.

Само 2 минути по-късно футболистите на Нафтекс стигнаха до втори гол. Негов автор стана Колев, който се възползва от меле в наказателното поле на Черноморец (Балчик) след центриране от корнер на Антон Огнянов. Малко преди почивката гостите все пак стигнаха до попадение чрез Господин Господинов. Той се разписа след грешка в защитата на Нафтекс.

В началото на втората част и двамата треньори направиха множество смени, което повлия на качеството на играта, но въпреки това се стигна до нови три гола.

В 59-ата минута Христов се разписа за втори път в срещата, като надбяга двама бранители на гостите след прекрасно извеждащо подаване на Жулиен Парушев. 9 минути по-късно футболистите на наставника Иван Кючуков отново намалиха разликата до един гол в полза на Нафтекс след силен диагонален удар на Милен Танев.

Малко преди края на мача главният съдия даде втора дузпа за „зелените" за нарушение в наказателното поле срещу Стефан Тошков. Този път с изпълнението на 11-метровия наказателен удар се нагърби Цветан Филипов, който също не пропусна да запише името си сред голмайсторите.

Следващата контрола на Нафтекс е на 11.02 (сряда) срещу Балкан (Ботевград).







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: