Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Скандално ВИДЕО: "Професионален тъпанар" помрачи церемонията "Спортист на годината"
Автор: Екип Burgas24.bg 14:24 / 23.12.2017Коментари (2)8795
©
Грозна сцена помрачи церемонията "Спортист на годината на Бургас", която се проведе снощи в зала "Бойчо Брънзов".

В разгара на награждаването мъж на име Румен Димитров успя да шокира всички, след като излезе на сцената и се представи като "Професионален тъпанар". Бургазлията опита да поиска сметка от кмета Димитър Николов за състоянието на спорта в града.

Случката не беше в сценария и хвана неподготвени организаторите, като след катко суетене въпросният господин бе изведен от полицаи, преди да каже всичко, което си беше намислил.

Вижте в прикаченото видео въпросната случка!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Здравейте г-н Кмете. Казвам се Румен Димитров и съм жител на града който Вие управлявате. Ако името ми не Ви говори нищо ще ви припомня. Аз съм Професионалния Тъпанар, който нерегламентирано взе думата по време на награждаването спортист на годината в зала " Бойчо Брънзов". Но нека се върнем назад във времето. Да видим от къде идва тази крилата фраза "Професионален Тъпанар". "Тъпанар" ми бе подсказано от Ваш служител, който след като блокира опита ми да стигна до Вас ми заяви че трябва да съм най големия тъпанар ако си мисля, че мога да говоря Вас."Професионален" ми дойде от вътре..все пак мама ме е учила, че каквото и да правя трябва да е професионално.И ето Ви Професионален Тъпанар. И ако г-н Кмете не сте чули какво Ви питах там сега ще го повторя. От къде г-н Кмете Вие и присъстващите там общински съветници събрахте толкова много лицемерие.Не Ви ли досрамя да награждавате деца, за които не сте си мръднали пръста, а ако сте не е достатъчно. Тези деца жертват детството си за да спортуват, печелят медали и прославят Бургас. После се снимате с тях казвате им благодаря и до там. Само че благодаря не стига Те не искат много. Само малко по добри условия, малко по добро финансиране и малко по вече внимание. Внимание което не се изразява само в снимка с Кмет и медал. Докато се стигне до тази снимка има много труд и лишения условията за които за съжаление са отвратителни . Може ли в най добрия град за живеене децата да трябва да пътуват по 40 километра на ден за да тренират на голямо игрище.? И не само това. Ако разпитам сигурно ще се окаже че и борци,боксьори, плувци, гимнастици също ще има какво да кажат по въпроса. Бургас не е само морска градина и синя зона г-н Кмете. Тук има и ДЕЦА. Деца които Вие обезверявате. Откажат ли се от спорта ще седнат да пушат в прекрасната морска градина. А от марлборо до марихуана крачката е малка а до по лошите неща нищожна. Може би това не е най правилния начин да Ви кажа всички тези думи но знам, че не винаги правилните неща се постигат по правилния начин. Извинявам се че през цялото време Ви наричам г-н Кмете а не г-н Николов но във Вас не виждам онзи Димитър Николов за когото гласувах С неУважение Професионален Тъпанар
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: