Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Нафтекс стигна само до 0:0 срещу 10 от Любимец
Автор: Екип Burgas24.bg 19:02 / 04.04.2009Коментари (0)1467
© Burgas24.bg
Нафтекс и Любимец завършиха 0:0 в мач от 19-ия кръг на Източната „Б" група. „Шейховете" не успяха да стигнат до победата, въпреки че в 59-ата минута червен картон получи защитникът на домакините Веселин Великов.

Домакините започнаха по-силно мача и бяха близо до откриване на резултата след серия от ъглови удари пред вратата на Янко Георгиев. Най-чистото положение се откри пред централния бранител на Любимец Ангел Гинев още в 5-ата минута. Защитникът обаче не се ориентира добре в ситуацията и пропусна да засече в мрежата центриране на свой съотборник, въпреки че бе оставен непокрит в пеналта от защитниците на Нафтекс.

Постепенно футболистите на Диян Петков изравниха играта и на свой ред достигнаха до няколко опасни положения пред вратата на Васил Кузманов. Първо Борислав Стойчев стреля с глава под гредата след центриране на Малин Орачев от ъглов удар, но стражът на домакините успя да избие.

В 25-ата минута голмайсторът на „шейховете" Деян Христов уцели гредата след шут от около 30 метра. Само 2 минути по-късно дойде и най-спорната ситуация през първото полувреме, след като Петър Колев бе съборен в наказателното поле от бранител на Любимец, но главният съдия Ивайло Стоянов не отсъди дузпа.

Малко преди почивката Павлин Тодоров излезе очи в очи с Янко Георгиев, но вратарят на Нафтекс спаси.

През втората част „шейховете" вдигнаха оборотите и още в 6-ата минута Колев пропусна най-чистото положение в мача. Бързият нападател успя да надбяга защитник на домакините и излезе сам срещу вратаря Кузманов, но не успя да го преодолее.

В 59-ата минута главният съдия изгони Веселин Великов за втори жълт картон и домакините останаха с 10 души. Наставникът на Нафтекс Диян Петков реагира веднага и пусна в игра нападателя Васил Калоянов на мястото на халфа Цветан Филипов. В последните минути на срещата в предни позиции бе пратен дори централния защитник Стойчев, но и това не помогна на „шейховете" да стигнат до победата.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: