Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков: „Спечелихме стратегически три точки”
Автор: Екип Burgas24.bg 15:07 / 24.04.2009Коментари (0)1227
Това заяви на пресконференцията след мача с „Беласица" мениджърът на „акулите" Красимир Балъков. Той сподели, че умората от мача с „Локомотив" Мездра и краткото време за възстановяване са оказали влияние върху играта на отбора, но момчетата са дали всичко от себе си и са постигнали изключително важна и ценна победа.

Мачът с гостите от Петрич премина под диктовката на домакините, които обаче пропуснаха няколко възможности още в самото начало. Все пак в 2-та минута, след ъглов удар топката попадна във Фернандес и той от непосредствено близост откри головата сметка на домакините. Това бе и първият гол на аржентинският нападател за отбора на „Черноморец - Бургас" в официален мач.

След попадението гостите опитаха няколко контраатаки, но защитниците на домакините се справиха с тях без особени проблеми. В същото време пропуски пред вратата на петричани направиха Карбони, Дуду и Фернандес.

Второто полувреме отново започна с превъзходство на домакините, които желаеха да постигнат по убедителен резултат и да си осигурят комфортна преднина. През тези минути действията се водиха пред наказателното поле на гостите, но сгъстената отбрана бе трудно преодолявана от нападателите на „Черноморец". Дуду и Фернандес направиха пропуски при голови атаки, за да се стигне до удара на Костадин Дяков в 73-та минута, когато домакините доведоха резултата до 2:0.

В последните минути домакините заиграха на сигурно, като опитваха атаки към вратата на отличния в този мач страж на гостите, който бе с основна заслуга, резултатът до края да се запази 2:0 в полза на „акулите".

Тази сутрин играчите проведоха възстановителна тренировка. Добрата новина е, че в отбора няма контузени състезатели. Марин Петров се включи пълноценно в заниманията на отбора и ще бъде готов за следващия мач с отбора на Сливен. Под въпрос все още остават възстановяващите се Александър Стоимирович и Пламен Колев.

 

Още по темата: общо новини по темата: 4
24.04.2009
24.04.2009
23.04.2009
22.04.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: