Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Фенклуб Нефтохимик се разграничи от вандалските действия по стадионите
Автор: Екип Burgas24.bg 14:52 / 13.10.2009Коментари (7)1946
© Burgas24.bg
Фенклуб "Нефтохимик" разпространи декларация относно действията на част от феновете в последните мачове. Инциденти с охранители и фенове, както и нахлувания на терена, белязаха гостуванията в Сопот и в Карлово. От фенклуба се разграничиха от вандалските действия и поискаха по-сериозна организация на мачовете от "В" група. Ето и цялата декларация без съкращения:

Ние от Фенклуб Нефтохимик рязко се разграничаваме от организирането на всякакви вандалски действия и не намираме за нужно и достойно свързването ни с подобни прояви.


Нека колегите от Черноморец, да не търсят под вола теле, а да се замислят за многото други проблеми,които тяхното ръководство създаде, а сега умишлено прикрива и завоалира! Как се финансира техният клуб? Какъв е баланса на дружеството през последните 12 месеца и защо са допуснати такива катастрофални резултати в едно дружество с 50% общинско участие? Как така става, че за сметка на всички граждани на Бургас се финансира "рекламаната" им кампания?

По повод гостуването на привържениците на Нефтохимик в Карлово искаме да подчертаем, че ситуацията има две страни и да отправим призив. Първо да обърнем внимание на отборите в групата за по-сериозна организация от тяхна страна за мачовете и осигуряване на всички условия за нормално присъствие на гостуващи фенове - отделен вход, определен сектор, адекватни условия на стадионите си и нормално отношение, тъй като в много от случаите нашите фенове са по-многочислени от домакините и неадекватата организация за провеждането на срещата предизвиква нежелани конфликти. Второ призоваваме всички привърженици на Нефтохимик да подкрепят отбора като се въздържат от агресивни реакции и да не се поддават на провокации.

Още по темата: общо новини по темата: 8
13.10.2009
13.10.2009
13.10.2009
12.10.2009
12.10.2009
11.10.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
4 мача лишаване от домакинство! Следващия път-изваждане от групата! Събев и Балъков не можаха да ни затрият-ама тия псевдо-фенчета може и да го направят
0
 
 
Декларация?!!-пълни глупости! Крадеца вика дръжте крадеца! 10-15 лумпена изгониха публиката от мачовете на Нефтохимик.Големите герои-фенове на Рудолф Хес-заради тях страдаме всички. Това са престъпници! Догодина може и да се казва отбора-Атлетик. Търпението на хората няма да е вечно. От 3 500 ще останат 300 на домакински мачове.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: