Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Милен Георгиев: Наказанието е напълно тенденциозно
Автор: Екип Burgas24.bg 18:26 / 13.10.2009Коментари (5)1863
© Burgas24.bg
Според Милен Георгиев победата над Марица в Пловдив е раздразнила много хора
Изпълнителният директор на Нефтохимик Милен Георгиев бе силно афектиран от рекордното наказание, наложено на тима от 4 мача лишаване от домакинство. "Наказанието е напълно тенденциозно. Не знам за друг подобен случай, при който при инциденти с гостуващ отбор, той да бъде наказан с толкова мачове лишаване от домакинство. Освен това в случая провокацията първо е дошла от пострадалия охранител", това заяви за Burgas24.bg Георгиев.

"Ние винаги сме били против насилието и вандалщината във футбола. Нашият стадион е направен и организиран за да се предотвратяват такива неща - има ограждения, хората се пребъкват на входовете, има отделни сектори за гостуващите агитки. По другите стадиони няма никаква организация за провеждане на такива мачове и там се създават предпоставки за такива инциденти - няма огради, няма разделения на сектори. Мачовете се охраняват от някакви частни фирми - и на нас ще ни бъде много лесно и по-евтино да платим на някоя частна фирма, но плащаме на полицията, защото знаем, че те ще си свършат работата. Преди всяко гостуване се свързваме и с домакините, за да знаят, че ще пристигнат много фенове и да се погрижат за охраната - на повечето мачове нашите фенове са повече от тези на домакините. Ако има добра организация, няма да има и инциденти - в Бургас мачовете протичат без проблеми", каза още играещият изпълнителният директор на Нефтохимик.

"Нашата цел не е да печелим на всяка цена мачовете си, искам да успокоя хората в Пловдив. Ние искаме да играем футбол, да радваме феновете в Бургас. Знам, че почнахме да бъркаме много сметки и да пречим на много хора, но това е техен проблем. Ние бихме Марица в Пловдив, сигурен съм, че ще ги бием и в Бургас. Не искаме да създаваме конфронтации, а само да ни оставят на мира и всички да играем по правилата. С тези наказания само се създават предпоставки за реваншизъм."

"Не оправдавам поведението на нашите фенове - те са били провокирани, но не е трябвало да отговарят на провокацията. Когато те провокират, трябва да се покажеш, че си над нещата. Обидно е, че този труд, който ние с Евробилд полагаме, ще отиде на вятъра, ако инцидентите продължават - както е тръгнал, при следващото наказание от ЗС на БФС ще ни извадят от групата. Трябва да престанат и провокациите между двата бургаски тима - в града има място за два отбора. Ние осъждаме вандалщините по стадионите, смятам че и от ръководството на Черноморец са на същото мнение", каза още Милен Георгиев.
Още по темата: общо новини по темата: 8
13.10.2009
13.10.2009
13.10.2009
12.10.2009
12.10.2009
11.10.2009
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
наказанието е напълно заслужино Милене след всичките глупости които направиха шепа лумпени и псевдо фенове по стадионите и в Бургас.Ти си отвори очите недей да ги защитаваш защото БФС-то ви прости на няколко пъти. Айде съсздраве и успех.
0
 
 
"Трябва да престанат и провокациите между двата бургаски тима - в града има място за два отбора. Ние осъждаме вандалщините по стадионите" Адмирации за М.Георгиев за тези му думи.Всички така наречени "фенове",от двата отбора трябва хубаво да си ги набият в главите и да ги повтарят по 100 пъти на ден докато ги запомнят и осъзнаят.
0
 
 
ха полицията ли къде е?ми той човека каза за да се спестят кинти се наемат явно псевдо охранителни фирми на приятелски начела.не бих казал че са местни мутри а точно махленски дразнители ето заради такива стават ексцесиите по стадионите ако могат да се наречът повечето от тях тъка.ако бяха мутри щеше да стане страшно.а за наказанието нз. но дста бели направиха и им се събра бая за това сигурно е толкова тежко. айде съсздраве.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
Милене,Милене-стадиона в Карлово е почти за А група в сравнение с нашия. Има много сектори,агитката беше в отделен и отдалечен от публиката на домакините. Само оградата дето е по-ниска,но в АНГЛИЯ ДОРИ НЯМА ОГРАДИ. Колко охрана трябваше да има????-70 човека ли(за всеки наш фен по един). Ако имаше ДРЕГЕР на входа -агитката щеше да е на половина.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: