Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (1)
"Акулите" излизат срещу Славия само за победа
Автор: Екип Burgas24.bg 14:42 / 19.11.2009Коментари (3)1478
©
„Черноморец-Бургас" гостува на „Славия"
с единствената цел да спечели 3 точки. Това заяви на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А" група мениджърът Красимир Балъков. В 13-ия кръг „акулите" играят с „белите" в София в неделя.

„В края на първенството е нормално у всички отбори да се усеща лека умора. В оставащите двубои ни трябват максимална концентрация, характер, желание, воля и хъс. Ако по тези компоненти надвишаваме „Славия", няма да имаме проблеми да изпълним целта си", коментира наставникът на „акулите". Той посочи, че ще бъде доволен, ако в оставащите три мача /със „Славия", „Локомотив"-Сф и ЦСКА/ отборът спечели 7 точки, макар че всеки път играе за победа.

„Черноморец" е с друг манталитет спрямо миналата година. Чужденците засилиха конкуренцията и нивото на игра се вдигна. За новосглобен отбор, прогресът ни дойде по-бързо от очакваното. Ако до края на есенния полусезон задържим позициите си, ще имаме амбициите да останем там и да играем интернационален футбол. Със сигурност през пролетта ни предстоят много по-тежки мачове", заяви още Бала.

От състава на „акулите" за мача със „Славия" поради различни здравословни проблеми отпадат Орлин Старокин, Георги Чиликов, Дуду и Адриан Фернандес. Траян Дянков и Цветомир Цонков са наказани. След 2-месечно лечение в сърцето на отбраната се завръща опитният Николай Кръстев. И германският нападател Матиас Морис е готов за игра след дълго отсъствие. Мартин Тошев също ще бъде на разположение на Красимир Балъков.

Още по темата: общо новини по темата: 4
24.11.2009
22.11.2009
22.11.2009
20.11.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Черноморец днес играй,радостта ни няма край,песен пеем в този час,Бог Нептун и той е с нас,за победа ви зовем о бургаски богове...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: