Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черно Море взе морското дерби, "акулите" шест мача без победа
Автор: Екип Burgas24.bg 16:09 / 01.03.2010Коментари (67)4183
© Impact Press Group
Черно Море победи Черноморец Бургас с 2:0 в морското дерби на "А" група. Головете за варненци вкараха Даниел Димов и Адемар. "Акулите" пък изпуснаха дузпа. Двубоят се игра на стадион "Тича" във Варна.

Футболистите на Красимир Балъков не стояха зле на терена и на моменти дори превъзхождаха съперника. Попаденията обаче паднаха след грешки в защитата при статични положения. "Моряците" откриха в 16-ата минута. Тогава след центриране и разбъркване в наказателното, най-съобразителен се оказа Даниел Димов.

Най-сериозният пропуск за "акулите" бе малко преди края на полувремето. Тогава Николай Домакинов извърши нарушение в наказателното поле и съдията отсъди дузпа за Черноморец. Зад топката застана Маркес, който обаче би слабо, а Илко Пиргов улови ъгълга и хвана дизпата.

Малко по-късно падна и второто полувреме. Атанас Борносузов изпълни силно пряк свободен удар, топката рикошира и Адемар се възползва най-добре от ситуацията, вкарвайки втори гол в мача.

След почивката "Акулите" имаха няколко много добри възможности за гол. Най-чистите шансове бяха пред Матиас Морис, който излизаше на няколко пъти сам срещу Илко Пиргов, но вратаря улавяше ударите му.

С загубата 0:2 от Черно Море, "акулите" записаха шести мач без победа в "А" група. Двубоите, в които футболистите на Балъков не са печелили стават 7, ако се добави и мачът за Купата на България, също срещу Черно Море. Освен това в тези мачове "акулите" имат само едно равенство - срещу ЦСКА в 15-ия кръг. Последната победа е на 24 октомври срещу Ботев Пловдив с 2:0.
Още по темата: общо новини по темата: 7
03.03.2010
01.03.2010
01.03.2010
26.02.2010
24.02.2010
17.02.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И аз да затоворя темата - к.р за града с един изкуствен и един заводски отбор...
0
 
 
Шарко, не си достатъчно компетентен да се изказваш за варненските отбори и публиката им. Това е ясно. Виж за гнездото ви с акулите в него. Не мога да го коментирам. Само се опитвам да си го представя.
0
 
 
Наистина добър мач за варненци.Борносузов и Пиргов изпъкваха.Поздравления.
0
 
 
когато отидем на коритото сме два пъти повече от сините говеда, а когато сме на ТИЧА съотношението е 1мангал към 10моряка, това за сведение на феновете от други градове.
0
 
 
не се изказах правилно но както и да е :) Успех и на вас
0
 
 
По твойта логика си подкрепяте отборите само, когато вървят... само, като прочетох "Спартак никога не са били повече от нас" и се отказах да чета останалото. Както и да е, успех на Черно море... всичко друго са празни приказки.
0
 
 
По-добре всички да погледнем резултата от днешния мач във Варна и да замълчим :)
0
 
 
Незнам кой лъже! УЛТРА_ШАРКС Спартак никога не са били повече от нас! просто при нас няма равновесие винаги единия отбор е зле а другия е на ниво просто плебеите не ходят понеже само ги лъжат и обещават и се вижда на какъв хал са в момента! Ако незнаеш в историята си Черно Море се е бил казвал Ботев и е представлявъл армейски отбор защитаващ военноморските сили! а спартак са си Полицейски. Ако не си чувал по комунизма отборите се деляха на такива Армейски и Полицейски.
+1
 
 
Сега даваха по скат репортаж от мача на мазута... ми то половината стадион празен бе и това при положение, че капацитета му е 2000... после ние сме били жалки, ае да го духате! А за хората от Черно Море да не се правят на оборотни, защото преди ТИМ да ги вземат бяха същите, като мазутите и съотношението във Варна беше 1:6 в полза на Спартак. Това и те си го знаят.
-1
 
 
във варна има само един отбор и една сбирщина от мангали- спетак. САМО ТИЧА!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: