Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков: Надявам се на повече късмет в Пловдив
Автор: Екип Burgas24.bg 13:27 / 04.03.2010Коментари (1)1667
© Burgas24.bg
"Надявам се на повече късмет в Пловдив." Това заяви мениджърът на „Черноморец - Бургас" Красимир Балъков на редовната си пресконференция преди гостуването в града под тепетата на местния „Локомотив". Мачът от 17-ия кръг на „А" група е на 6 март /събота/ от 13 ч.

„Във Варна срещу „Черно море" създадохме поне 4 чисти положения, но не вкарахме гол. Пропуснахме и дузпа. Продължаваме да работим с нападателите върху концентрацията им в завършващия удар. Млади са, имат какво да учат, но тепърва ще си вкарат головете", коментира Балъков.

Стратегът на „акулите" няма да може да разчита в Пловдив на наказания Емил Копаранов и на невъзстановените от здравословни проблеми Ектор Гонзалес, Адриан Фернандес, Габриел Атц и Костадин Дяков. Няма да са на разположение и новите попълнения Кристиян Мускалу и Далмо да Силва, чиито жълти карти още не се пристигнали. Младежките национали Мартин Тошев и Георги Терзиев, които играха в европейската квалификация срещу Черна гора в сряда, ще се присъединят към черноморци направо в Пловдив в петък. Травмата на Пламен Крумов е отшумяла, но в последния момент ще се решава дали той ще попадне в групата за мача.

„Пловдив е един от най-футболните градове в България. Там феновете са пример като мнозинство и любов към любимия клуб. Ще ни бъде много горещо, но това ще ни мотивира допълнително. Разполагат с опитни футболисти и в защита, и в атака. Имат и треньор, който лично аз уважавам. Трябва да внимаваме най-вече за тяхната агресивност и топката да не попада често в краката на Даксон, защото от него тръгват най-качествените идеи. Мястото в класирането и точковият актив не отговарят на потенциала на „Локомотив". Това се видя и на мача им с ЦСКА", каза още мениджърът на „акулите".

Балъков за пореден път посочи, че отборът му играе мач за мач. „Миналото го забравяме и гледаме напред. Имаме възможността да се преборим с „Локомотив" и да извлечем най-голяма полза от двубоя, което означава 3 точки", завърши наставникът на бургазлии.

Още по темата: общо новини по темата: 12
08.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
05.03.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Господин велик треньор-това е единственото на което можеш да се надяваш-нагъл мръсник долен! Лоша дума за Черноморец няма да кажа,но ти в ада да гориш гад мръсна!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: