Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Балъков: Двубоят беше спектакъл за зрителите
Автор: Екип Burgas24.bg 16:19 / 06.03.2010Коментари (5)2925
© Burgas24.bg
Мениджърът на Черноморец Бургас Красимир Балъков бе впечатлен от интересния двубой, който се получи при гостуването на Локомотив Пловдив, въпреки че неговият тим загуби на Лаута с 1:2.

„Мисля, че беше един добър спектакъл за всички привърженици на футбола и телевизионните зрители", коментира бившият плеймейкър на Щутгарт и националния отбор на България.

„Първо искам да поздравя отбора на Локомотив за нещата, които прави, за новите съблекални. Този клуб не заслужава да изпадне от А група. Пожелавам им успех в бъдеще"

„Отново не успяхме да вземем дори точка, защото получихме много елеме

нтарни голове. От нищо ни вкараха два пъти. Така беше и във Варна, трябва да анализираме защо се получава така."

„Положителното е, че върнахме един гол, който бе първи вкаран от нас през пролетта. През цялото време показвахме, че имаме желание, но не може да правим такива грешки."

„Отново имаме контузени състезатели, трябва да се опитаме, да ги възстановим."

„В тези условия трудно може да се играе добър футбол, печели този, който използва възможностите си. Надявам се в следващия кръг да спечелим у дома, за да върнем самочувствието на отбора", каза още Краси Балъков.
Още по темата: общо новини по темата: 12
08.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
06.03.2010
05.03.2010
05.03.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма съмнение, че собственика на ПФК Черноморец Б-с Митко Събев заслужава адмирации. Човек с европейско мислене. Това което той прави за футбола в Бургас е непознато до сега в България. Обикновеният запалянко обаче, не е наясно с широко рекламираната глобална стратегия, която в рамките на пет години ще трябва да изведе Черноморец в орбитата на европейските големи отбори. Практиката показва, че големите резултати се съпътстват с развитие на ДЮШ и базата. Работата с децата и юношите е дългосрочна и само тя не гарантира със сигурност постигане на високи резултати. Другият път е влагане на средства за закупуване на класни играчи, които в кратки срокове, не повече от две години, да направят отбора конкурент за титлата. Пример в това отношение са най-големите футболни страни. Възниква въпроса как Черноморец ще стане отбор конкурент за титлата. Ако е чрез собствените си кадри от ДЮШ, това няма да е скоро и не е сигурно. Ако ще става чрез покупка на класни играчи, защо това трябва да става след пет години. Какви идеи се реализират с настоящия средняшки отбор? Никой от европейските грандове не говори за успехи в дългосрочен план. От треньорите се искат бързи резултати и за това често ги сменят. След като Черноморец е тръгнал по този път защо се говори за петилетни планове! Видяхме до къде стигна Нефтохимик с подобни намерения. Да припомня какво направи Херо с Нефтохимик. Пое отбора във зоналните групи и стана първи.Следващата година стана първи и във втория ешалон. Във "А" професионална група стигна до сребърните и бронзовите медали. Тези успехи Херо постигна с едни и същи играчи и минимални попълнения отвън. Значи Херо откри и наложи таланти, които се развиваха в процеса на играта и в продължение на 10 години направиха от Нефтохимик най-големия съперник на столичните грандове Левски и ЦСКА .т. отборът трябва да има солиден гръбнак около който да се извършват евентуалните ротации. По-късно Херо по същия начин постигна високи резултати с Велбъдж/Локо Пд/ и Черноморец. т.е. Сега когато силите в "А" група са изравнени и няма ярки фаворити, в Черноморец са решили да щурмуват върха след няколко години. Може ли обаче някой със сигурност да каже какво ще стане. И когато обявените цели не бъдат постигнати кой ще поеме отговорността ! Привържениците на Черноморец стават все по-разочаровани от слабата и безидейна игра на футболистите и нескопосаните трансфери. Продажбите на качествени футболисти като Платини ,Дуду, Чиликов и др. и налагането на посредствени чужди футболисти поставя под сериозно съмнение правилността на пътя към бъдещите успехи. Авас
0
 
 
Балъков,още ли си тука бе идиот ! Черноморец го е имало много преди Дражев,ще го има сигурно и след теб и Събев,но това в момента е само име и сини екипи.Няма нищо черноморско,нищо бургаско в него.Стига сте лъгали хората! Херо с тези пари и реклама щеше да е минимум Втори...Не ставаш ! Санкт Гален и Грасхопърс са твоята визитна картичка
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: