Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков: Срещу Локо Мездра ще покажем друго лице
Автор: Екип Burgas24.bg 17:05 / 23.03.2010Коментари (11)1287
©
„Дребният успех с едната точка от ремито в Своге подобри климата в отбора и го успокои. В тренировките чувствам и виждам, че футболистите са настроени много по-позитивно. Всички чакат с нетърпение да дойде мачът с „Локомотив" /Мз/, за да покажат онова лице, което им носеше победите през есента. В сряда предпочитам грозна победа пред красива загуба", заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди сблъсъка от 20-ия кръг на „А" група утре от 15 ч в Сливен. Това е последното домакинство на „акулите" извън Бургас преди откриването на стадион „Лазур" в реконструирания му нов вид.

„99 процента съм наясно с титулярния състав. В атака ще заложа отново на опитните Пламен Крумов и Адриан Фернандес, с които играта ни имаше по-офанзивен облик срещу „Спортист" в Своге", разкри част от тактиката си за мача с „Локомотив" /Мз/ Красимир Балъков. Мениджърът не може да разчита на оперирания Велин Дамянов, както и на бразилците Габриел Атц и Далмо да Силва, които не са навлезли в необходимата форма.

Балъков за пореден път разкритикува състоянието на терените в България. „Как да докараме качествени чужденци, като те не могат да разкрият потенциала си при тези ненормални условия за игра. И Меси да дойде, няма да блести в тези ниви. Лошите терени изравняват силите на отборите", аргументира се плеймейкърът на славната Пенева чета.

Бала коментира и инцидента в Мездра, който доказа недвусмислено, че е крайно време за промени в българския футбол. „Случилото се сочи, че българите сме мазохисти. Ако не спрем с компромисите и отлаганията, няма да се оправим. Нашият път поне е ясен. Най-късно след 5 години „Черноморец - Бургас" ще бъде клуб по европейски стандарт, без значение кой е треньор и кои са футболистите. Просто си правим нещата така, както са в Европа. Правим ги завинаги. Хората, които дойдат на 3 април на стадион „Лазур" ще се убедят с очите си, че ние не само говорим, но и действаме", завърши мениджърът на „акулите".

Още по темата: общо новини по темата: 4
25.03.2010
24.03.2010
24.03.2010
23.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ти ще спреш ли да сереш е мазут вече стана банален
0
 
 
Вън "американските домати" от първенствата ни. Искаме ЗАБРАНА ЗА ГМО, включително и във футбола.
0
 
 
С тези куци коне, които играят само заради парите накъде г-н Балъков??? Тази игра иска хъс и себераздаване, заради любимият отбор и феновете! Елате в ж.к. Д.Езерово за да видите как стават нещата, как се играе заради името на отбора, не заради парите. ЗАТОВА БУРГАС ОБИЧА НЕФТОХИМИК!!!
0
 
 
то остава и срещу мега гранда локо мездра да не покажат друго лице.
+3
 
 
С тази "игра", която играете сте се запътили към "Б" група, за жалост. Г-н Балъков и другите отбори играят на същите тези "ниви", но играят с желание и хъс за победа. Водения от вас отбор не показва подобни качества.
0
 
 
Просто си правим нещата така, както са в Европа. Правим ги завинаги. Хората, които дойдат на 3 април на стадион "Лазур" ще се убедят с очите си, че ние не само говорим, но и действаме", завърши мениджърът на "акулите". .......А бе мангал,кво само заблуждавате хората бе-стадиона си има предпазна ограда от 1994,а от 1997 си има лиценз за УЕФА.На готовия стадион всичко става лесно и бързо-броячи,VIP-кресла,фен-шоп и т.н. Що не започнаха "ОТ НУЛАТА" и да направят така стадион Черноморец-сега много им е лесно да казват колко много работа са свършили и да дават акъл на другите клубове,а не виждат че всички в тая криза едва свързват двата края за да оцелеят,а камоли стадиони да правят
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: