Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"Акулите" развалиха празника на Благоевград, бият с 3:1
Автор: Екип Burgas24.bg 18:01 / 29.03.2010Коментари (21)3427
Черноморец-Бургас изигра един от най-добрите си мачове от доста време, като победи Пирин Благоевград като гост с 1:3. Футболистите на Красимир Балъков "развалиха" празника на благоевградчани, които играха за пръв път от много време на обновения си стадион "Христо Ботев" и подариха хубава победа за 44-ия рожден ден на своя треньор.

"Акулите" набързо си осигуриха комфортна преднина. В 8-ата минута след разбъркване топката попадна у Рикардо Андре, който от два метра нямаше как да сбърка и вкара за 0:1. Само след 2 минути Адриан Фернандес вкара втори гол за "акулите". Той получи топката пред наказателното поле, освободи се от защитниците пред него и с хубав удар удвои преднината на бургазлии.

Футболист на Черноморец-Бургас вкара и трети гол, но в собствената си врата. Енис Хайри си отбеляза автогол в 27-ата минута за 1:2. До края на полувремето Пирин понатиснаха "акулите" и на няколко пъти бяха близо до гол. Те дори получиха шанс да изпълнят дузпа, но Паланков пропусна.

През второто полувреме и двата тима имаха още добри възможности, но "акулите" се възползваха по-добре от тях. Така при една от атаките в 69-ата минута Матиас Морис реши двубоя с точен удар от 7-8 метра. Малко по-късно домакините от Благоевград имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Хайри, но съдията остана безмълвен.
Още по темата: общо новини по темата: 3
31.03.2010
31.03.2010
27.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
тая пиринска слава свикнала само на кални картофени ниви да играе,за това паднаха паляците.
+2
 
 
Нека всички бъдем на стадиона да подкрепим отбора срещу Левски.Няма значение от кой бургаски отбор си.Просто е време да покажем ,че можем да бъдем обединени ,както това стана на факелните шествия.Успех АКУЛИ И САМО НАПРЕД.BLUE SHARKS FOREVER.
+1
 
 
Към Батката: Батка,аз както и много други фенове на Нефтохимик ще имаме нужда от доста "навиване" за да отидем на този мач.Не става въпрос дали мача е безплатен или е 7 лева.Просто обидата към тези "определени хора" е голяма,и тук е въпрос на личен избор на всеки дали да отиде на мача или не.Лично за себе си бих казал че шансовете за сега са 90 на 10% че няма да отида.Досега не съм стъпвал на стадиона от както нас ни няма там.А и като гледам отвън на какво са го направили-целия тъмно син и с образите на легенди на Черноморец-просто е подменена историята.Създава се впечатление че те цял живот са играли там,а Делиминков,Притъргов,Дремсизов,Вл.Стоянов и т.н. едва ли имат и няколко мача от дългата си кариера на ст"Нефтохимик".Навсякъде по стените има логото на ПСФК Черноморец и надписи "завинаги с вас" и т.н.Това е много дразнещо за всички зелени фенове.Напомня ми за събития от преди 400 години-всички сме гледали филма "Време разделно".Събев се изживява като новия Велик везир,а Балъков е жестокия еничарин Караибрахим-Една вяра (мюсюлманската)-за да е добре на всички!-нали така е било тогава?! Да се заличи всичко българско и християнско.Сега е нещо подобно-един отбор(ПСФК) ,един цвят(синия)-нищо зелено да не остане,да няма и помен че на този стадион някога е играл друг(зелен) отбор,и е донесъл безброй славни победи и много,много успехи и незабравими Бургаски вечери за всички нас.....Все пак си запазвам 10% шанс да преглътна тази гавра и да отида заради града и всички бургазлии.Предчувствам че шопите този път ще ядат хурката,и то много яко и тези които бъдат на стадиона ще станат свидетели на поредния разгром който Левски ще претърпи на този легендарен (макар и променен) бургаски стадион.
0
 
 
Браво АКУЛИ прекрасна победа,а момчетата от Д.езерово да не злобеят много,много,че не си гледат състоянието и седнали да серът тука.Абе вие не разбрахте ли ,че нищо няма да постигните с това или сте прекалено малоумни да се сетите.Има лекaри идете ,прегледайте се ,че виждаш ли може да ви помогнат.И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИИ С ПОБЕДАТА.BLUE SHARKS FOREVER
0
 
 
черноморец ще докажат че победите им не са случайност , само ако победят левски в следващият кръг!!!!
0
 
 
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ И СИМПАТИЗИАНТИ НА АКУЛИТЕ!!! Злобарите да се пръснат от яд!!! Били сме си купили автогола и дузпата - ХАХАХА Злобата не прощава...
0
 
 
къде са сега д. е. специалистите, които ме коментираха, когато казвах, че ще бием с 2 гола там, а :))) сега бием Левски и ги подминаваме като малка гара.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: