Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Слух в Благоевград: Паланков нарочно изпуснал дузпата срещу "акулите"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:19 / 31.03.2010Коментари (11)1831
©
Непотвърден слух плъзна из футболен Благоевград. Халфът на "Пирин" Тодор Паланков нарочно изпусна дузпата при загубата на орлетата в понеделник от "Черноморец" в мача при откриването на новото тревно покритие за 750 000 лева на стадион "Христо Ботев", плъзна слух сред феновете в Благоевград. По кафенетата вчера запалянковците оживено спореха "за" и "против" "предателството" на футболиста от село Елешница, който при резултат 2:1 за съперника застана зад бялата точка, но слабият му удар улесни максимално вратаря Паскал Борел и предопредели загубата с 3:1 на "Пирин".

През зимата Паланков отказа да поднови договора си с орлетата и подписа предварителен контракт с "Черноморец", който влиза в сила от лятото. Това подхранва съмненията на ултрасите, че играчът е направил наколенка на бъдещия си треньор Красимир Балъков с пропуска от 11 метра, и то като подарък за рождения му ден. Някои от близо 4-те хиляди зрители по трибуните ругаха полузащитника още по време на мача и недоумяваха защо старши треньорът Стефан Грозданов го е определил за изпълнител на дузпата.

Преобладаващата част от пиринските фенове, клубното ръководство и наставникът на отбора застанаха изцяло в подкрепа на своя възпитаник. Дузпаджиите в тима Дани Пеев и Борис Галчев ни напуснаха и Тошко остана единственият по-опитен състезател, затова без колебание пое отговорността. На всеки се случва да пропусне и обвиненията срещу него са абсурдни. Той е много свястно момче и никога не е дал поводи за съмнение в лоялността му към "Пирин", бяха единодушни Ст. Грозданов, съиграчите на Паланков и началниците му на "Дъбравска" 1.

Източник: в."Струма"
Още по темата: общо новини по темата: 3
31.03.2010
29.03.2010
27.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз пък чух, че сме можели да ги бием с 7-8 гола, но нарочно сме ги били само с 2 за да не им разваляме празника. Затова нашите нарочно пропуснали толкова чисти положения през второто полувреме :)))... Черноморец когато е в титулярния си състав е с класа над Пирин, така че нямаше нищо по-нармално от двойка в този мач. Прегледайте постовете преди мача да видите, че прогнозирах точно победа с 2 гола. За предишните мачове не си позволявах прогнози, но за този бях сигурен. А макетата ако са се съмнявали в Паланков да не го бяха определяли да бие дузпата. Техен проблем.
0
 
 
Ами и аз бих попитал:Защо точно той трябваше да бие дузпата???!!!....Ето и малко история,която всички по-стари фенове на Черноморец помнят отлично:През 1973 Черноморец и Дунав са извадени от А група за "черни каси"-Още през следващия сезон 73-74 Черноморец се бори за завръщане в елита.Основен конкурент за първото място в южна Б група е Сливен(тогава влиза само първия).Един кръг преди края в Бургас се изправят двата отбора един срещу друг.Сливен има преднина от 1 точка,и на Черноморец задължително му трябва победа.В Сливен играе бургаският нападател Георги Маджаров който отбива военната си служба(Сливен е АФД),а в Бургас играе сливенската звезда Янко Кирилов.Според слуховете тогава-Маджара е "обработен" да играе симулативно,както и Кирилов да не се напряга срещу Сливен.Залога е огромен-стадиона е пълен до дупка.Мача върви 0:0 което е добре за гостите.През второто полувреме съдията свири дузпа за Черноморец-и всички са във възторг виждайки А група.Но.....зад топката е именно Кирилов,който с анемичен удар я подава на вратаря.Сливен влиза в А група,а Черноморец остана в Б до 1977.Скоро говорих с Цвятко Мутафчиев(Цуню)-старите акули знаят кой е-та той ми каза че този Кирилов след мача си е блъскал главата в стената на съблекалнята,а съотборниците му си шушукали-"ами за толкова много пари,и аз ще си я блъскам не ами....!!! ".....ТАКА ЧЕ ,ЗАЩО ДУЗПАТА Я ИЗПЪЛНИ ТОЧНО ПАЛАНКОВ ???? Ами да беше я бил някой друг...
-2
 
 
пирин бият латекса и праят равен на локо сф, а не могат да бият злетаците от шарана, яко си миришеше на уговорен тоя мач, жалки риби
+3
 
 
Еми като са толкова отворени защо не дадоха на някой друг да бие дузпата глупаци.Търсят причина за загубата нещастниците айде със здраве 3-ката
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: