Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пламен Крумов спира с футбола, мачът с ЦСКА - бенефис
Автор: Екип Burgas24.bg 16:21 / 12.05.2010Коментари (6)1696
©
Мачът срещу ЦСКА ще бъде прощален за капитана на „Черноморец-Бургас" Пламен Крумов, стана известно на пресконференция днес. 35-годишният нападател ще изведе за последно „акулите" с лентата на ръка. „Пламен е единственият сигурен титуляр за двубоя в неделя", обяви мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков.

Бързоногото острие реши да сложи край на активната си кариера след 7 години престой в Бургас, но ще остане на работа в „Черноморец". Крумов ще бъде координатор в детско-юношеската школа и пръв асистент на нейния директор Пламен Михов. Освен това той ще започне и обучение за треньор.

„Спечелихме човек, който ще бъде много полезен за бъдещето на клуба. Ще ни помогне много с неговия авторитет и характер", коментира Балъков.

„След 15 години в професионалния футбол не е лесно да вземеш решението да се откажеш, но всяко начало си има и край. Ще върша работата си с удоволствие. В Бургас намерих града с идеалните условия не само за израстването ми като футболист, а и за моето семейство, за моите деца. Най-много съм благодарен на президента на клуба Митко Събев. Такива хора трябва да са почит в България. Той и Красимир Балъков бяха хората, които ме окуражаваха най-силно в дните, когато се лекувах от тежка контузия. Задължен съм им. Срещу ЦСКА ще дам всичко от себе си да спечелим мача и да се оттегля с достойнство, което означава да вкарам гол", посочи Крумов.

След мача с ЦСКА „Черноморец" организира тържествено изпращане на Пламен Крумов във ВИП-зала изток на стадион „Лазур", където капитанът ще посреща свои близки, най-добрите си приятели, съотборниците си и техните съпруги и приятелки. Тържеството ще изиграе ролята и на официално закриване на сезона за „акулите".

На пресконференцията стана известно още, че и Николай Кръстев няма да играе повече за „Черноморец-Бургас". Централният защитник, чийто договор изтича, няма да спира с футбола, а ще продължи кариерата си другаде за година-две, като също ще се запише в треньорска школа. „Вратата при нас ще остане винаги отворена за Кръстев. Той е дал много на бургаския футбол", заяви Красимир Балъков.

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.07.2010
18.05.2010
13.05.2010
12.05.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
маикави да е*а шарани наркомани - магнали мръсни гадни
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Българи се наредиха шести на СК по спортна акробатика в Бургас
Впечатляващо! Янко Янков разби нов конкурент в Звезде Гранда и доближава финала
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: