Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков очаква шоу и пълен стадион на мача с ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 16:26 / 12.05.2010Коментари (3)1173
© Burgas24.bg
„Мачът с ЦСКА няма особено значение за двата отбора, но ще дойдат много хора с надеждата да гледат хубав футбол и много голове. Дано оправдаем очакванията им и да направим шоу", заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас" Красимир Балъков. Той е категоричен, че неговите възпитаници ще играят отново за своята чест и авторитет, както са играли и срещу „Локомотив" /Сф/ при победата си с 1:0 като гости в предния кръг.

От състава на „акулите" за мача с ЦСКА в неделя със сигурност отпада контузеният бразилец Габриел Атц. Под въпрос до последно ще остане участието на вратаря Паскал Борел и защитника Енис Хайри, които се лекуват от леки травми. Балъков обаче разполага с достойни заместници, като подчерта достойнствата на опитния вратар Стоян Колев, който вече изигра две срещи под рамката.

„ЦСКА е в много добро състояние. Информациите за отсъстващите от тима им не ме интересуват. Техните състезатели винаги искат да се доказват, така че дали ще липсват двама или трима не е от чак толкова голямо значение. Аз мога да гарантирам, че ние ще подходим към сблъсъка професионално и сериозно, с мисъл единствено за победа", коментира Балъков. Мениджърът посочи, че назначението на Павел Дочев за старши треньор е било най-доброто, което може да се случи на ЦСКА. „Преди време аз го предлагах като вариант за национален селекционер. С него сме нещо повече от приятели, специалните ни отношения се дължат на факта, че и двамата сме възпитаници на немската школа".

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.07.2010
18.05.2010
13.05.2010
12.05.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Неуважаеми тъпи,безмозъчни и необразовани пъпчиви хлапета.Спрете да словоблудствате.Тук се пише за нещо което радва десетки хиляди БУРГАЗЛИИ.Нещо за което в цяла България ни завиждат.Единственото хубаво нещо което се прави за спорта в България вие малки кретенчета го оплювате.Марш на село малки идотчета да пасете на баба си кравите.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: