Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Балъков: "Левски" е абсолютен фаворит срещу нас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:44 / 12.08.2010Коментари (9)3088
© Burgas24.bg
"Левски е абсолютен фаворит срещу нас", това заяви мениджърът на "Черноморец-Бургас" Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди официалните мачове от сезона. В 3-тия кръг на "А" група "акулите" приемат "сините" на стадион "Лазур" на 15 август /неделя/ от 21 ч.

"Левски" е хита на българското първенство и е абсолютен фаворит в мача в неделя. Отнасяме се с нужния респект, но ако победим такъв противник, ще затвърдим авторитета и позициите си в българското първенство. В този мач няма какво да губим, а можем само да спечелим. Ако иска да ни бие, "Левски" ще трябва да го стори със силна игра, защото и ние искаме да бием. "Сините" може да са добър отбор, но и ние ще противопоставим борбен, компактен и търсещ успеха отбор. Сигурен съм, че стадионът ще бъде препълнен и 80-90 процента от хората ще бъдат зад нас след еуфорията от победата ни над ЦСКА. Така че на "Левски" няма да им е лесно в Бургас.

Със сигурност ще се получи интересен и атрактивен мач. Чакаме го с нетърпение", коментира Красимир Балъков. "Във всеки мач играем за победа. Никога не излизаме за равен, но е за предпочитане пред загубата" - така мениджърът отговори на въпрос дали едната точка би го устроила.

Красимир Балъков посочи, че е привърженик на тактически схеми, в които се залага на отборната цялост, а не на индивидуалните задачи, но не скри, че за опазването на Гара Дембеле ще се възложат персонални ангажименти, защото той е много взривен футболист и притежава голов нюх. Мениджърът подчерта силните офанзивни качества и на Тасевски и Жоазиньо.

Със сигурност от групата на "Черноморец - Бургас" за мача в неделя отпадат невъзстановеният бразилски бранител Габриел Атц и младият вратар Ник Дашев. От леки травми се оплакват Орлин Старокин, Адриан Фернандес и Траян Дянков. "Надявам се проблемите им да отшумят, но дори и да не са готови за игра, не се притеснявам, защото на всички постове имаме равностойни заместници", отсече Балъков.

На пресконференцията стана ясно, че както бургаските зрители, така и феновете на "Левски" ще влизат безплатно на стадион "Лазур". За тях са отделени 1 600 места.

"Пускаме феновете на гостите без пари, въпреки че не срещаме ответни жестове. Ето например нашите фенове бяха принудени да плащат билети по 15 лв. за мача с ЦСКА в София, а ние техните фенове ги пуснахме безплатно миналата пролет в Бургас", констатира мениджърът на "Черноморец - Бургас".

Още по темата: общо новини по темата: 6
18.08.2010
16.08.2010
15.08.2010
12.08.2010
12.08.2010
10.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
евала наистина че ги пускат и шопите без пари, дано се сетят да върнат жеста другия път, но като гледам титаните колко са алчни и като гледам тодор батков колко е безочлив едва ли....колкото до мача - левски са определено фаворит с тая фурия дембеле - 9 гола в 6 мача.....направиха доста добра селекция сега мачкат яко, но се надявам че ще ги излъжем някакси, сигурен съм че балъков има някой скрит коз в ръкава, иначе нямаше да бие цска и левски миналия сезон и цска в миналия кръг....
0
 
 
-Тате,ние цигани ли сме? -Да,синко,цигани сме. -Ама,тате,истински цигани ли сме? -Да бе сине,чисти цигани сме си! -Ами тате, може ли тогава да ходим на мачове на черноморец? -Не,синко,не сме чак такива цигани...
-2
 
 
Всички ИСТИНСКИ бургазлии и местни левскари / гости на града са добре дошли в клетката! РФК на ПФК "Левски" гр. Бургас "Лазурски хулигани"
+1
 
 
Дано не се получи като с Академик.много ще трябва да се борим и да се бием за да ги бием.но се надявам че можем.И много сте се радваме,ако това стане
+2
 
 
Дано Старокин,Фернандес и Дянков се оправят.Левски в момента страшно са се развихрили и няма да ни е лесно.Хубаво е,че г-н Балъков мисли трезво. Евалата,че билетите за гостите са безплатни!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: