Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черноморец-Бургас победи Славия с 2:1
Автор: Екип Burgas24.bg 22:48 / 27.09.2010Коментари (11)3629
По най-добрия начин за "акулите" започна днешния им двубой срещу гостуващия тим на Славия. Защитникът на гостите Радослав Димитров засече топката след центриране и си вкара автогол още в първата минута на мача.

След щастливото начало футболистите на Черноморец-Бургас владееха играта през първото полувреме. Те пропуснаха обаче много положения пред вратата на гостите. В края на първата част след центриране от корнер в наказателното поле на Славия, Хайри бе изпуснат от защитата на белите. Той стреля, но Кунчев изби, след което при добавката отново Хайри улови топката и не сбърка. Така на полувремето бургазлии се оттеглиха при резултат 2:0.

Малко след подновяването на играта "белите" успяха да върнат интригата в двубоя след като Илия Илиев стреля отдалеч, но топката се спря в краката на Колев. Той остана сам очи в очи срещу Борел и отбеляза за 2:1, което се запази и като краен резултат в двубоя.

Eдинственият шанс за гол през втората част за "акулите" бе в 62-рата минута, когато с далечен удар Дянков застраши вратата на гостите, но Кунчев изби топката в десния стълб. Тошев и Марсио на два пъти излизаха в добри ситуации срещу Кунчев, но той демонстрира чудесен рефлекс.

Така Черноморец-Бургас се изкачи до 3-тото място във временното класиране на А група с натрупаните до момента 18 точки.

В следващия, 9-и, кръг от първенството на "А" група "акулите" гостуват на "Монтана". Мачът е на 3 октомври /неделя/ от 16 часа.
Още по темата: общо новини по темата: 3
27.09.2010
27.09.2010
23.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
шаранчета, не говоря за това колко хора имаше на стадиона - да имаше доста. говоря за агитката ви, мача го гледах по ТВ и няколко пъти ви дадоха агитката - около 30 човека. и тука идва въпроса ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ЛЪЖЕТЕ БЕЕЕЕЕ?!?!?!?!?! ей това искам да разбера, защо се лъжете сами? какви 150-250 човека вие нормални ли сте бе хахахахаха божеееее колко мъка има по тоя свят... сектора най-вдясно до ротондата имаше хора в единия долен край. ако на 15 квадратни метра се събират 250 човека не знам... дайте една снимка тогава да ви видим 250 членната агитка от мача със Славия :) интересно е, че не качвате никакви снимки и от гостуванията и от домакинствата - нещата пак са си по старому. не се залъгвайте истинските фенове на ч-ц са 30ина човека, колкото бяха и на стадиона в комлука едно време ;) изкарайте една снимка да докажете, че сте били 250 човека, защото по телевизията ясно се видя колко човека сте. а за нас не се притеснявайте, в момента сме в лек спад, заради неяснотите с треньорите, на мача с Ботев минимум 200 човека агитка - толкова колкото никога не сте събирали :) и ако за това спорите значи наистина ходите на мачове от половин година (поне пишещите тук). истински акули са си признавали, че са много по-малко от нас, няма смисъл от лъжи :) за този който пита, освен агитката ни, колко хора има на стадиона ще му отговоря - малко, но това са истинските фенове на Нефтохимик. на вашия стадион ходят същите бургаски семкаджии, които пълниха стадиона ни през силните ни години. за тях е без значение кой играе, важно е да има СЕИР и да се чоплят семки и да се мууууука ;) защо като имаше вход имаше по 1000 човека на стадиона? отговора е прост ;)
0
 
 
Честита ни победа,акули!Този мач наистина беше радост за окото.Страхотна игра показаха нашите момчета.И не може да не признаете,че публиката не беше никак малко,въпреки,че бе понеделник вечерта.И не знам защо за истински фенове се смятат само тези в агитката,та да се хващете за това.Ако има еди си колко истински фена в агитката,то сред обикновената публика има поне три пъти повече! ЧЕРНОМОРЕЦ-БУРГАС!!!
-1
 
 
Защо ги подкачаш на"любима" за тях тема? Да са живи и здрави, та ако искат да твърдят, че имат 250 000 запалянковци, които единствено поради липсата на място не се намират на ТЕХНИЯ /хм, тук май аз отварям друга "любима" тема/ стадион....
-2
 
 
без да се заяждам искам да питам феновете на ч-ц защо бяха 25 човека агитка?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Световният тенис поздрави Григор Димитров
Бургас се включи в предизвикателството 1SEA
Страхотната новина за Григор Димитров е факт!
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров взе втория сет срещу Фриц с кански мъки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: