Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец – Бургас пуска в сряда билетите за мача с Берое
Автор: Екип Burgas24.bg 16:16 / 16.05.2011Коментари (2)1143
©
Пропуските за мача от 28 кръг за първенството между отборите на "Черноморец - Бургас" и Берое" Стара Загора, ще бъдат пуснати в сряда 18 май, в 14 часа на касите на стадион "Лазур" и в хотел България. Цените на билетите са без промяна от последните два мача домакински мача на отбора - съответно за сектор "В" 6 лева и сектори "Б" и "Г" по 5 лева . Феновете на гостуващия отбор ще влизат с билети на стойност 8 лева.

Днес футболистите на Георги Василев тренираха веднъж на кампуса "Гнездо на акули". Всички играчи участвали в мача с "Миньор" са здрави и тренират на пълни обороти. Таранът Муса Койта се възстановява с добри темпове, но лекарският екип ще прецени след последната тренировка утре, дали той ще може да вземе участие в предстоящия двубой. Младежкият национал Георги Терзиев, който бе сред номерираните и присъства на церемонията по определянето за най-добър млад футболист, също се чувства добре и ще използва престоя си в столицата, за контролен преглед на който ще се установи степента му на възстановяване от травмата.

Всички останали футболист и са здрави и тренират с настроение след успеха от последното гостуване на отбора. Преди тренировката Хайме Браганца почерпи за поредния си гол в първенството с натурални сокове и шоколадови бонбони. Португалецът, който дебютира за "акулите" на първи април има изиграни девет мача за отбора, като в тях е отбелязал и три гола.

Утре от 11 часа е последната тренировка на "Черноморец - Бургас" преди срещата с "Берое". След нея старши треньорът Георги Василев ще определи групата футболисти, които ще излязат на лагер преди двубоя. Мачът със старозагорския тим е в сряда от 18.00 часа. По същото време са и останалите срещи от 28 кръг на първенството на страната.

Още по темата: общо новини по темата: 1
18.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
да е*а тези билети да е*а.....нали имаме карти бре.....всички на мачааааа.....нищо,че сме сини,зелени,пенбяни...това е БУРГАС.даже ще подкрепим НАФТАТА в Сливен.нищо,че сме Акули.БУРГАС НАД ВСИЧКО...успех на на НАФТАТА.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: