Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец-Бургас с поредна загуба на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 20:21 / 18.05.2011Коментари (17)2931
©
Черноморец-Бургас продължи слабата си серия на стадион "Лазур" в Бургас, след поредната си загуба този път от Берое с 0:2.

Старозагорци откриха резултата още в 20-ата минута с гол на Симеон Мечев, след груба грешка в защита от страна на "акулите". В 27-ата минута Берое удвои резултата. Георги Божанов направи хубав рейд по крилото, след което центрира в пеналта на домакините, където бе оставен непокрит Владислав Златинов, който вкара за 2:0.

Минути преди края на полувремето Черноморец имаха прекрасна възможност да върнат едно попадение в двубоя, но удара на Георги Андонов срещна гредата.

В 59-ата минута отново Андонов имаше възможност да намали резултата от фаул, но само добрата намеса на стража на Берое ги лиши от гол.

Четвърт час преди края отново бившия играч на Берое Георги Андонов беше близо до гол, но удара му излезе в аут.

В даденото от съдията продължение Енис Хайри получи втори жълт картон и съответно червен след много грубо нарушение срещу футболист на Берое.

След тази загуба "акулите" запазват 8-ата позиция с 36 точки. Берое е 7-и с актив от 45 точки.
Още по темата: общо новини по темата: 1
16.05.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Хахаха, хейтър с ограничено мислене ще ме нарича малоумник - развесели ме :) Балъков им пречел, след като го махнаха - Събев им пречел - все нещо им пречи - или с една дума - мазути :) Тръгнали нас да мислят, а не се виждат, че след изборите есента ще им секнат паричките от общината... Айде честита ви аматьорска купа - отива ви :)
0
 
 
БРАВО ШАРАНИ! ВСЕ ТАКА, НАПРЕД И НАДОЛУ!!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ ВЕЕЕЕЕ, СРАМ СТЕ ЗА БУРГАСКИЯТ ФУТБОЛ!!!
-1
 
 
И отново "фенове" на Нефтохимик налазили тема която не се отнася до тях. И пак припяване - дайте, дайте, дайте... Какво повече искате да ви се даде??? Колко пари пръска община Бургас по вас, без да сте общински клуб??? Изцяло частен клуб на издръжка на общината, която пък си има клуб, в който участието и не е финансиране, а апортна вноска... Малко така наглоста не ви ли идва в повече???
0
 
 
От 2 май, след мача с Монтана, Гочето заяви, че сезона се доиграва и ще пуска всички в останалите срещи за да е наясно с кой ще се раздели. Обаче все още има недоразбрали и пилят ли пилят, колко важно било да бием Берое, все едно има някакво значение за класирането... Човек би си помислил, че това се прави от глупост, но е от хейтърство - ей така за спорта да се поплюе докатото има възможност...
+1
 
 
Какво правим сега . А сега накъде . Страхотна лятна подготовка и убииствена селекция ли ...... СТОП . КРАЙ . ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО . Единственото разумно решение - Лиценза на Поморие да се даде на НЕФТОХИМИК . Събев да обяви Черноморец за продажба и да се оттегли от Футбола - това не е за него . Трябва да остави БУРГАСКИЯ ФУТБОЛ да диша .Г-н КМЕТЕ ,г-н НИКОЛОВ МОЛЯ ВИ вземете някакво отношение по казуса стадион НЕФТОХИМИК все пак този стадион не е във въздуха а е на общинска земя . БУРГАС иска стадиона да е пълен а това може да стане ако се оправят недоразуменията в БУРГАСКИЯ ФУТБОЛ .А и избори все пак идват . НЯМА ВРЕМЕ .....
+3
 
 
ако са остнали поне малко истински фенове на ч-ц БУРГАС моля да претприемат някакви протестни действия срещу Събев мисля че в това си начинание може да получите пдкрепа от многобройните фенове на нафтата .МОЖЕ БИ ТОВА Е ВЕРНИЯТ ПЪТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ БЛАТОТО И ВСИЧКО ДА СИ ДОИДЕ НА МЯСТОТО С ДВАТА ОТБОРА?
+2
 
 
Да се обърнат към "легендите си" от мача вчера, може и по-добре да се справят!
+7
 
 
Футбола на първо място е за хората.На този отбор хората не ходят(вижда се ясно от снимката).Докога Бургас ще продължава да търпи тези престъпници които унищожиха Черноморец и разнебитиха Нефтохимик,които съсипаха спортен комплекс 'Черноморец",които от 10 години насам се гаврят с всички футболни фенове заличавайки традиции градени с десетилетия.Митко Събев-10 години лицемерие,лъжи,простотии и престъпления . Бургазлии,събодете се!-Изгубихме Ф.К.Черноморец 1919,изгубихме стадион "Нефтохимик",Ф.К.Нефтохимик почти беше унищожен,99% ще загубим ст."Черноморец",един човек си прави каквото иска с цял град и няма кой да го сложи на място. Пародията ПСФК Чц Бс Бс беше оправдание за всички гадости извършени до сега. Гледам мачове от повече 30 години,и нямам спомен бургаски отбор да регистрира 6 поредни домакински загуби...А уж за Л.Е. щяха да се борят...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: