Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Черноморец-Бургас допусна обрат от Локомотив на "Лазур"
Автор: Екип Burgas24.bg 20:02 / 28.05.2011Коментари (33)3637
Черноморец-Бургас записа поредната си загуба на "Лазур", този път "акулите" отстъпиха с 1:2 от Локомотив, след като водеха с 1:0 на почивката, в мач от последния 30-и кръг на "А" група.

Черноморец започнаха по-активно двубоя и още в 4-ата минута имаха претенции за дузпа след нарушение срещу Георги Андонов в наказателното поле на Локо, но рефера не даде такава.

В 25-ата минута рефера Никола Попов отсъди дузпа в полза на Черноморец, след нарушение на Йордан Тодоров в пеналта срещу Георги Андонов. Зад топката застана Хайме Браганца, който не сгреши и направи резултата 1:0.

През втората част бургазлии намалиха темпото на игра и логично допуснаха обрат в двубоя.

В 65-ата минута Локомотив изравни резултата. Влезлият като резерва Драги Коцев проби отдясно след което центрира остро в наказателното поле на домакините, където Христо Златински засече коженото кълбо за 1:1.

Четвърт час преди края на срещата Локомотив достигна до пълен обрат в мача. Герой за "черно-белите" се превърна резервата Драги Коцев. Халфът проби по-крилото отдясно след което центрира в наказателното поле на Черноморец, получи се меле пред вратата на Стоян Колев, където най-съобразителен се оказа ветерана Здравко Лазаров, който с шут от 3-4 метра оформи крайното 2:1 в полза на Локомотив.

 

 


 

Още по темата: общо новини по темата: 8
27.05.2011
27.05.2011
27.05.2011
26.05.2011
26.05.2011
26.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От снощи 29.05.2011г. треньор на Черноморец е Херо!!!!!! Решението е на борда на директорите. Спортно технически директор отново е Тодор Хънков.
0
 
 
ФАКТ който остава в статистиката - за сезон 2010/2011 Черноморец Бургас с най-много публика на домакински мачове, следван от Левски!!! ФАКТ!!! ФАКТ!!!
0
 
 
МАЗУТИ, ФАКТ Е, че докато Община Бургас ви спонсорира, вие няма да сте в "А" група!!! Не може отбор с един собственик, а общината е акционер в Черноморец, да има два отбора на едно групово ниво! Частен отбор, с управител Вальо Лимонадата, пък пари от общината... Що не се спонсорирате от Лукойл Нефтохим? Нали сте "нефтохимици"... ама май не сте ... ФК "Хейтър" ви приляга!!!
0
 
 
ФАКТ - след мача с Монтана доиграваме сезона - правим си контролите! Е за контролен мач, този срещу Локомотив, който се бореше за 4-то място, можеше да завърши и по-друг начин - но ТОВА НИЩО НЕ ПРОМЕНЯШЕ - ФАКТ!!! ФАКТ Е, че съдията спести поне два червени картона - изключително груба проява на Бенжалюн спрямо Браганца, като последния напусна терена и играхме 10 минути с човек по-малко!!! ФАКТ е, че Локомотив имаха само 4 положения, от които вкараха 2 заради груби грешки в защита!!! Е, буфер? На това ли му викаш заслужено??? Последните 10 минути ви трепереха шортите да не изравним, нали? Заслужено било... смешник!!!
-1
 
 
Да ми говорят за срам, фенове на отбор, които ще гастролират за мощни шпакли в Пловдив - лицемерни хейтъри!!! Няма такива фенове, които само някой да им каже - вие сте отбора на еди какво си и да бързат да го поемат... Даже и на феновете на Локото, враговете на Ботев, сте готови за шпакли... Смешни сте!!!
+2
 
 
Смятах да не пиша нищо този път след поредния провал на един отбор от Бургас който е обичан само от 15 гларуси които и те вече прелитат от време на време защото няма нищо за хапване . Но малоумното исказванее на синия шаркс ме предизвика. Ти си абсолютен ОЛИГОФРЕН . Махни си розовите очила и виж че дори и цяла България видя че отбора на Бургас се казва НЕФТОХИМИК . Не ти ли стана ясно че вече никой не ви обича ,никой не ви вярва ,никой не ви иска в А група. Що се отнася за група Щ за която пишеш с тези смешни трансферчета на поредния паляк ДАФЧЕВ може да играете в шампионска лига за деца до 9 години. Защо не се засрамиш защо не наведеш кухата си глава и да признаеш резила на любимия си отбор . Време е да облечеш зелената фанелка и тихомълком да се присъединиш към фееновете на НЕФТОХИМИК така ще можеш да гледаш мачове от Б група за да свикваш защото не е далеч времето когато твоето любимо отборче ще играе там . Интересно ще звучи ЗЕЛЕНА АКУЛА .
+6
 
 
Очаквах да бием трудно .. и така стана ! Но мисля ,че заслужавахме повече 3-те точки и ги спечелихме заслужено , макар ,че не ни помогнаха да се класираме в Европа ! Вчера като доидох на Лазур си Спомних кога Локомотив си играеха домакинските мачове на стадион НАФТЕКС .. просто беше уникално ! Жалко , че едно отборче ( Черноморец ) взе така стадиона на "Отбора на Бургас" (Нефтохимик) .. ФК Нафтекс (нефтохимик) Заслужава да играе в "А" група , на мястото на Черноморец !
+3
 
 
Честито шматки отново сте 10 човека!!!!! Да ви закриват жалкото смешно тимче покровителствано от един бивш кмет алкохолик, и без това бургазлии непроявяват никакъв интерес към мачовете на този отбор и това си личи със всеки изминал мач! На феновете на шарана ще кажа да го духате копелета жалки :)
+2
 
 
Просто коеф за 2 беше много малък и решиха да направят обръщанка, че да вържат бюджета за следващия сезон. Ням такъв смешен отбор просто. По-добре да докарат Поморие да играят на този стадион. Поне ще се раздават момчетата.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: