Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Поморие няма да играе в "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 20:11 / 13.06.2011Коментари (19)7692
©
Спечелилият промоция за елита Черноморец (Поморие) няма как да играе в "А" група, категоричен е първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков. Засега поморийските "акули" нямат лиценз, защото от футболната централа се съмняват, че клубът и Черноморец (Бургас) имат един и същ собственик. Според правилата няма как два клуба с един собственик да участват в едно и също първенство. Така най-вероятно "А" група ще се състои от 14 отбора през новия сезон.

"По правилник няма как Черноморец (Поморие) да влезе в майсторската група. Не може да има и никакво преотстъпване на правата, няма такава практика. Така, по естествен начин, малко по малко, започваме да намаляваме групата, защото сега няма да влезе никой. След това, като изпадне още някой, ще стигнем до 12 тима и ще си направим едно хубаво първенство", обясни бронзовият медалист от САЩ'94.

От БФС също така са изпратили писма до клубовете от "Б" групите за потвърждаване на участието им в новия сезон. "Засега плановете са да има две групи от по 10 отбора. Дава се възможност повече състави да играят, въпреки че голяма част от тях не отговарят на условията. Ако обаче откажат да участват, ще отпаднат. Ако се окаже, че отборите в "Б" група са малко, ще бъдат обединени в единна група", добави Лечков.

В същото време от Черноморец (Поморие) обявиха, че се отказват от участие в елита.

 

Още по темата: общо новини по темата: 5
15.06.2011
14.06.2011
12.06.2011
10.06.2011
08.06.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ще измислят 100 баража докато вкарат Етър в А група!!!!! Успех Нафта.
0
 
 
От малоумници като Перуката, Лечката и други простаци дето управляват футбола ни какво очаквате бе, хора?! Те отдавна стигнаха дъното и продължават да ринат надолу. Дано сами се закопаят в л а й н а т а дето дрискат. За пореден път ставаме за срам пред цял свят с тези драми. Не стига, че националите са една боксова круша, ами и А група не можем да си запълним с отботи. СРАМ!
0
 
 
Тази пародия която някои сантиментално наричат български футбол няма аналог в света.Два баража за нищо.Вчера ли научиха блюдолизците на цар Асен че отбор кандидат за А група е собственост на президент и на друг тим.Пътя за Етър беше разчистен още на полусезона.Жалко за труда на момчетата от Поморие.Своге защо не се надигнат срещу този цирк.Имат право.Два отбора ще станат майстори, макар че не са го доказали на терена.По-добре група с 14 отбора.За да има справедливост.
-1
 
 
То май натам си отиваха нещата отодавна. Макар че ми се искаше да стане врътката с лиценза за Нафтата. Нищо чудно Събев да е видял възможност да намали броя на клубовете в А група и се е възползвал. Той беше един от радетелите за това миналата година с Балъков. Донякъде - хубаво - ще се намали броя, но тоя формат с 14 отбора няма как да постигне крайния резултат - повече мачове и вдигане на качеството. Това прави 26 кръга?!?! Сега нашите футбалери съвсем ще се уморят от натоварената програма (по кръчмите). Варианта с 10 отбора и по 4 мача всеки срещу всеки е доста по-удачен, но тогава ще скочат засегнатите отбори (всеки претендира че отбора му заслужава да е в А група). Истина е че се съсипаха страхотни отбори (Пирин е последния случай), отбори с традиции и дори евроучастия. Дори град като Плевен вече няма футболен отбор...Странно е и поведението на клубове като Спартак Пловдив и Марица.....Както и да е - този вариант със 14те отбора няма да е на добро. Колкото и да е нечестно спрямо тия момчета от Поморие да са в А група с един собственик със Черноморец също няма да е морално (все едно ще почваме с +6 точки). Варианта беше единствено лиценза на Нафтата+ бараж на Етър с Търговище. Но.....БФС-то са се събрали (на линийка и ракийка вероятно в елитно столично чалга заведение) и така са го решили...
на 13.06.2011 г.
+1
 
 
Добре , че е "Благодетелят" на Бургаският футбол. Той кръсти отбора на поморие Черноморец и го дамгоса никога да не играе в "А" с мафиотските си схеми . Смърт за ШАРАНА
+4
 
 
И Събев-и Перуката-и Лечков-и всички знайни и незнайни клатикурци и дебили от мафиотската дружинка БФС СА ЗА ЗАТВАРЯНЕ в панаирджийски метални клетки на площадите в Пловдив Бургас и Варна и феновете минавайки покрай тях ХРАЧЕЙКИ да им благодарят
+2
 
 
Жалко за труда на момчетата! Ако Събев продължава да държи този отбор,значи наистина е най-големия престъпник! Този отбор трябва да бъде закрит и правото на участие да бъде върнато на оригиналния си носител-Ф.К.Нефтохимик 1962.Просто няма смисъл от съществуването на отбор който изкуствено е спиран и ограничаван.Или Събев да го продава,или да го закрива.
+1
 
 
Перукан какво искате по голям престъпник в БГ футбола от него няма
+3
 
 
Перука, спри с порнографията, подай си оставката като пич, бъди честен пред себи си и цяла България!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: