Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
От Черноморец признаха: Стоилов ще води отбора до края на полусезона
Автор: Екип Burgas24.bg 11:26 / 28.10.2011Коментари (6)1655
© Burgas24.bg
Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков обяви, че Станимир Стоилов ще води "акулите" до края на полусезона.

"Станимир Стоилов ще води Черноморец в последните четири мача до края на полусезона. Разбрахме се с Мъри. Временно той ще води тима и ще встъпи в длъжност, след като си уреди делата с Анортозис", разкри Пламен Киряков пред BTV.

Както е известно, Мъри получи предложение да застане начело на "акулите", тъй като до края на полусезона настоящият наставник Димитър Димитров ще бъде зает с лечението си в Австрия.

Още по темата: общо новини по темата: 7
29.10.2011
27.10.2011
26.10.2011
25.10.2011
25.10.2011
25.10.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След поредната загуба на Левски и оставката на Гонзо ,си мисля ,че Стоилов няма да дойде в Бургас.
0
 
 
Добре ще е Херо да обърне по-голямо внимание на здравето си в този съдбоносен за него период. Добре е за отбора през това време да бъде воден авторитетен треньор, какъвто безспорно е Мъри. Разбира се нямаме против, но само ако това е временен вариант. Нека от ръководството да обявят на каква длъжност е назначен Мъри и за какъв срок е договора му. Някак си не ми се вярва Мъри да подпише договор за един месец, ама кой знае...
0
 
 
Спокойно, това е само временно решение, а и не забравяйте че това е личното решение на Херо. Стискам палци всичко около лечението на Херо да мине като по вода и пак да си поеме кормилото той. Но все пак не трябва да се пропилява труда му досега.
0
 
 
Аз също не съм почитател на Стоилов.Трябват точки , а с "правилния" футбол на Мъри не съм убеден ,че ще ги спечелим.До края на полусезона трябва да вземе минимум 8 точки.Дано лечението на Херо е успешно и бързо ,защото се опасявам,че без него и без двете негърчета които Събев иска да продаде, пролетта на 2012 ще бъде повторение на пролет 2011.
+2
 
 
Мъри ще е само временен вариант, по-важното е Херо да се справи с тази коварна болест и да си поеме пак кормилото на отбора. Щом той си го е избрал и това е неговото желание - ще изтърпим Мъри,колкото и на мен да не ми харесва (лично мнение).
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: