Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Фенклубът на Черноморец пуска специални билети за агитката срещу Лудогорец
Автор: Екип Burgas24.bg 13:44 / 08.11.2011Коментари (15)2107
©
Фенклубът на Черноморец (Бургас) "Сините акули" пуска специални билети за своите членове, както и всички други привърженици на тима, които искат да подкрепят отбора от т.нар. "Английски сектор", съобщи председателят на организацията Неделчо Харизанов.

За мача с Лудогорец момчетата, които искат да се включат в хореографията на агитката, ще влизат срещу 3 лева. Билетите се продават във фенклуба на Черноморец, който се намира в центъра на Бургас. За сравнение цената за останалите сектори на стадион Лазур за мача е 5 лева.

"Колкото повече хора дойдат, толкова по-добре. Подготвили сме сериозна хореография и се надяваме да бъдем в помощ на отбора при поредната му домакинска победа", заяви Харизанов. 

Билетите за сектора на агитката са ограничени, така че е добре хората да не чакат последния момент. Мачът от 14-ия кръг в А група, противопоставящ 1-ия Лудогорец и 3-ия в класирането - Черноморец, ще се играе в неделя (13-и ноември) от 18.00 часа на стадион Лазур.

Източник: "БТА"

Още по темата: общо новини по темата: 17
14.11.2011
14.11.2011
13.11.2011
13.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не разбрах къде е проблема - който иска - отива на мача... който не иска - не отива... Такива дрязги прилягат за хлапетии в основното училище... Щом ви харесва - дърлете се... /важи за всички които с такова настървение се хулите, независимо от кой отбор/
0
 
 
Деца, деца ..ма бъдещето е на децата . Явно не им харесва на заводските фенове ,че Черноморец съществува , но него е имало много преди Вас , ще го има и след вас . А нафтата се появи някъде в средата на 90-те и изчезна толкова бързо . Та цялата Ви агитка беше само от деца предвождани от по-старите фенове на Черноморец . Сега като пораснаха онези деца от 90-те години забравиха миналото си . Видяхме ви смешната агитка във Търновград . С тази ваша показност будите повече смях и подигравки .Следващият път може и да не Ви посрещанта толкова мирно болярите .
+1
 
 
може да съществуваме от 15 години, ама вие нито преди сте същестували, нито сега! :D
0
 
 
А вие какви бяхте преди 10-ина години бе "мъжаги"?Да не говорим,че като агитка съществувате пак от толкова,най-много 15 год, къде сте били преди това....поразпитайте и някой по-голям кой ви създаде агитката, и после пак се правете на интересни в форума! Айде Черноморци!Акулите в атака!
0
 
 
.....привърженици на тима, които искат да подкрепят отбора от т.нар. "Английски сектор", съобщи председателят на организацията Неделчо Харизанов. .....Господин Неделчо,за твое сведение т.н. "английски сектор" е под таблото,леко в дясно на стадиона в Акациите,но ти няма как да го помниш,щото не си бил роден.На стадион "Нефтохимик" такова понятие няма и няма да има.Камък дето много се търкаля-мъх не хваща.Всяка жаба да си знае гьола.В момента плавате на нашия кораб-къФ английски сектор ,кФи 5 лева?!
-1
 
 
ще е така като на снимката! то и сега си се чуват доста детски гласчета, ама... яко смях!!
-1
 
 
Деца от всички детски градини- обединявайте се!
+1
 
 
АТАКААААА АТАКААААА АКУЛИТЕ В АТАКААААА!!!! Лудогорец са стойностен тим и показват игра, не случайно са в челото. Ще стане здрав мач, надявам се красив и динамичен!!! И трябва да сме ПОБЕДИТЕЛИ!!! АЕЕЕЕ АКУЛИИИИИ !!! На стадиона!!!
-2
 
 
Искам да видите агитката 98% малолетни :D
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Ето колко български спортисти ще участват на Игрите в Париж
Голяма победа за Черноморец!
Три победи за родните тенисисти на международен турнир в Бургас
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: