Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Димитър Димитров: Имаме всички шансове за добро представяне
Автор: Екип Burgas24.bg 18:20 / 10.11.2011Коментари (2)1217
©
"Имаме нужното настроение, желание и мотивация за предстоящия мач. Надявам се да го покажем в неделя. Според мен отборът на "Лудогорец" заслужено заема първото място. Притежават нужния бюджет, направиха много качествена селекция от футболисти с манталитет и характер на победители, които са минали през водещите отбори в страната. Освен това привлякоха много качествени чужденци. Имат много дълга и равностойна резервна скамейка - нещо, с което могат да се похвалят малко отбори у нас. Не на последно място е и добрата работа на спортно техническото ръководство, най-вече в лицето на техния треньор Ивайло Петев", сподели на редовната пресконференция старши треньорът на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров.

"За мен е необяснимо съвпадението на мачовете от първенството с тези на младежкия национален тим, защото поради тях ние губим двама основни футболисти в лицето на Георги Терзиев и Борислав Балджийски. Във важен мач като този, липсата им ще бъде осезаема, но не можем нищо да направим и затова приемаме фактите. Освен тях няма да можем да разчитаме и на Пламен Крумов и Цветомир Цонков, поради травми. Въпреки това, знаете че непреодолими отбори няма, така че ако играем на максимума на нашите възможности, имаме всички шансове за добро представяне. Силно се надявам и на подкрепа от нашите фенове, защото имаме крещяща нужда от тях в мач като този", допълни Димитров.

Още по темата: общо новини по темата: 17
14.11.2011
14.11.2011
13.11.2011
13.11.2011
12.11.2011
12.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано свири нормален съдия.Гледах няколко мача до сега на измисления отбор от Разград,където явно си ги бутнаха.
+1
 
 
Лично аз съм на стадиона! Очертава се интересен мач. Лудогорец доказаха за 12 кръга, че ще са фактор в първенството и това очертава интересен сблъсък. Надявам се да стане мач от ония заради които хората ходят по стадионите. И искам да подкрепя Херо в борбата му със заболяването - достатъчно емоции вкара за да забави със седмица лечението си, което го прави с много голямо сърце!!! РЕСПЕКТ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: