Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Новият треньорски тандем в Нефтохимик: Твърдо атакуваме "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 16:51 / 09.11.2011Коментари (5)3060
© Burgas24.bg
"Твърдо атакуваме "А" група. Това ни е целта. Ще направим всичко възможно, за да я постигнем. Това, че някои хора не искат да приемат това нещо и се застраховат от провал, си е за тяхна сметка. Ако нямаме цел, за какво съществуваме. Ние играем за победа, друго няма за нас", заяви спортно-техническият директор на Нефтохимик Костадин Джамбазов на среща с феновете на отбора, провела се в кафето на спортна зала "Нефтохимик".

"Ние и ръководството не приемаме 5-то или 6-то място. Максималисти сме. В нашата група отборите са равностойни и с една добра работа и добра атмосфера можем да се преборим за 1-во или 2-ро място", добави новият страши треньор на клуба Ангел Стойков.

На въпрос от феновете дали ако отборът се завърне в "А" група ще има къде да играе, защото в Долно Езерово е невъзможно, Костадин Джамбазов отговори, че щом шефовете на клуба са заявили ясно цел "А" група, имат решение на проблема, но на този етап не могат да бъдат разкрити повече подробности. Разбира се, за да се осъществи всичко, първо целта за завръщането на Нефтохимик в "А" група трябва да бъде изпълнена.

"Наясно сме, че не можем да останем в Долно Езерово, където се молим да не завали дъжд, за да можем да тренираме", допълни Ангел Стойков.

"Твърдо ще залагаме на дисциплината, на професионализма, на труда и на влагането в тренировки", каза легендата на Нефтохимик Тошко Киселичков, който се завърна в клуба като помощник треньор на отбора.

Тихомир Тодоров, който е новият треньор на вратарите говори за проблемния в последно време вратарски пост:" Не са много добре нещата. Така се случи, че едно от момчетата е контузено и сега разполагаме само с двама футболисти на този пост. Единият е млад, а другият опитен. Трябва да се намери някаква сплав между двамата, за да се подобри психическото им състояние. Ще се даде шанс на всеки. Ако вършат работа, ще ги задържим. Ако пък не, ще се търси нов вратар".

Старши треньорът Ангел Стойков каза още, че групата в отбора ще бъде намалена от 25 човека до максимум 21-22, ще има освободени и ще бъде направена селекция, чрез която ще бъдат привлечени добри футболисти, като умишлено не пожела да спомене имена, за да не се развали нещо в последния момент.

"Искаме да направим конкурентноспособен отбор за "А" група, а не ако влезем да се борим да не изпаднем", с тези думи завърши Ангел Стойков.

В края на срещата всички се обединиха около идеята, че за да идват повече хора на мачовете на Нефтохимик, отборът трябва да играе красив и резултатен футбол, а новото треньорско ръководство бе изпратено с аплодисменти от феновете.

Източник: gramofona.com

Още по темата: общо новини по темата: 5
12.11.2011
09.11.2011
08.11.2011
07.11.2011
07.11.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
краен резултат. ПФК НЕФТОХИМИК 1962 БУРГАС 2:1 ПФК ДОБРУДЖА ДОБРИЧ
+1
 
 
Не знам...тази година малко трудно ще стане,но следващия сезон според мен шансовете ще са по-големи.Все пак разликите в точките не са големи и има някаква вероятност да се получат нещата.Дано.
-1
 
 
ей баси как се завъртат нещата,бив6и зелени в черноморец,най-стабилните акули по тяхното време в мазута изобщо явно бургас наистина е различен град.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: