Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Димитър Димитров: Очаква ни много тежък мач
Автор: Екип Burgas24.bg 15:14 / 24.11.2011Коментари (0)1148
©
Старши треньорът на "Черноморец-Бургас" Димитър Димитров говори пред журналисти на редовния брифинг преди всеки шампионатен мач. Димитров сподели и впечатленията си от мача за купата, който бургазлии спечелиха с 3:1. 

"Като цяло съм доволен от мача, както и от старанието на младите футболисти, на които дадохме шанс. Резултатът може да не е толкова изразителен, но ние контролирахме двубоя през цялото време. Теренните условия ни затрудниха да спечелим по-изразително, но прави чест на домакините, че се опитаха да играят футбол. Нямаше толкова здрави сблъсъци, които са характерни за втория ешалон".

По отношение на предстоящия мач с Монтана, бургаският специалист сподели: "Познавам добре отбора на "Монтана", както и те нас. Едва ли има с какво да се изненадаме. За мен няма лесни мачове, за уважавам всеки противник. Фактът, че те направиха равен в Ловеч с "Литекс", говори за някакво ниво в този отбор. За подценяване изобщо не можем да говорим. Винаги съм казвал, че тези мачове са много по-тежки от тези с водещите отбори и момчетата знаят това. Знаете как мина мача ни с "Миньор", а и липсата на Жужу ще бъде допълнителен минус за нас, така че за подценяване не може да става дума. За нашия отбор мога да кажа, че Радостин Кишишев със сигурност ще се завърне в редиците. За другите футболисти ще се разбере в навечерието на срещата, тъй като остават няколко дена. Има вероятност и Цветомир Цонков да попадне в групата, тъй като вече тренира на пълни обороти. Единствените, които със сигурност ще отпаднат са Жужу, който е с националния отбор на Алжир и Пламен Крумов, който продължава своето възстановяване. Всички останали могат да влязат в групата. Ще разчитаме само на напълно здрави хора и няма да поемаме излишни рискове", уточни Димитров.

Още по темата: общо новини по темата: 6
28.11.2011
28.11.2011
27.11.2011
25.11.2011
24.11.2011
22.11.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: