Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Нефтохимик се прости с участието си за Купата
Автор: Екип Burgas24.bg 15:43 / 24.11.2011Коментари (42)3605
© Burgas24.bg
Нефтохимик се прости с участието си за Купата на България след загуба днес от Етър с 0:2 на стадион "Ивайло" пред около 200 зрители. Домакините от Велико Търново напълно заслужено надиграха "шейховете" и стигнаха до успеха. 

Срещата започна с натиск от страна на "болярите", но на няколко пъти Александър Младенов му изневеряваше мерника. Все пак логичното се случи в 39-ата минута, когато Мартин Сечков откри резултата след като засече с глава центриране от корнер. Само 3 минути по-късно при единствената си опасна атака през първата част Нефтохимик имаше шанс да изравни, но изстрел на откъсналия се Милен Христов бе блокиран избит от Сечков в корнер.

След почивката Етър продължи да доминира и в 66-ата минута домакините убиха интригата в мача с втори гол. Илиев намери великолепно включилия се на скорост по дясното крило Мартин Станкев, който без забавяне пусна топката в долния ляв ъгъл на Христов за крайното 2:0.
Още по темата: общо новини по темата: 32
15.05.2012
14.05.2012
13.04.2012
04.12.2011
04.12.2011
03.12.2011
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Кофти момчета, надявах се че ще излъжете болярите, но уви. Концентрирайте се в първенството и се възползвайте от вчерашния резултат на Ботев!
-2
 
 
Лошо - оказа се че акаунт "akuli" е на фен на Нефтохимик... Твърде евтино го раздавате с интрижките... Що така търсите противопоставяне?
0
 
 
Ще се изям от яд! Ако бяхме били етър, щяхме да играем с левски! :(
+3
 
 
Ако това се чете от разумните хора и тези които дават парите в Нафтата . След мача със Сливен ДА СЕ ПРЕВЛЕЧЕ за старши треньор НЕДЕЛЧО МАТУШЕВ и веднага да се дръпнат 5-6 човека от разпадащия се отбор на Поморие . Това трябва да стане незабавно . Ангел мангел стойков мойков марш от отбора. С този ход се връщаме в играта . Г-н ФИЛИПОВ моля ви не си правете неуспешни експерименти с недоказали се треньори и аматьори. Все пак давате пари и нетрябва да са хвърлени на вятъра. Неделчо Матушев набра страхотен опит има модерно виждане за футбола ,познава младите таланти на България има и амбицията и възможностите да се докаже при нас. Сега е момента да направим най успешния си удар през зимната пауза . Сега е момента да си върнем момчетата от Поморие и да мачкаме следващия полусезон . ПОСЛУШАЙТЕ МЕ НЯМА ДА СГРЕШИТЕ . С уважение
0
 
 
за първи път виждам такова чудо....от 1.4 аз Етър коефициента стана 4.75.е*аси нагласения мач.доста хора се налапаха.че и го махнаха в 35та минута от тиража.по-добре си обиграйте отбора 2-3 години в Б група отколкото да влизате в А.няма да ви е хубаво да преживеете ново фиаско.
+6
 
 
Ей хора! Подкрепяйте си отбора независимо от негативите или дай Боже позитивите! Доказали сте се като верни фенове, видях го и с очите си!!!! Не обръщайте внимание на шаранчетата! Ние също не сме цвете за мирисане в момента, но никога няма да изоставим отбора си! Фенът е фен до гроб!!!!! Успех!
+1
 
 
Нямах намерение да пиша ,защото ми е много тъжно след това което видях днес в Търново, но заради nafta_fen ще си кажа мнението./никой,никога,по никакъв повод няма право и не може да каже на никой ,какво, как , къде , и защо да пише/.Не знам защо му се връзвате на глупостите на akuli и му отговаряте на всяка една тъпотия и му слизате на нивото.Цялата дискусия се изражда в най-идиотския възможен спор който може да съществува в Бургас, Нефтохимик-Черноморец. Напълно споделям мнението на Локомотив Бургас 1932.В Бургас ВСИЧКИ футболни специалисти са свързани и с ДВАТА НИ отбора.Митко Стойчев да не би да не беше футболист на Черноморец.Дори за 90 годишнината на отбора получи почетен плакет за заслугите му към Черноморец.Нима М.Трендафилов да не е играл за сините.В последните два мача между отборите ни в "Б"група той игра за Черноморец срещу Нефтохимик.Това намалява ли неговите заслуги към Нефтохимик.Разберете Бургас е УНИКАЛЕН град в много отношения.Едно от тях е именно любовта на 99% от Бургаските любителите на футбола и към Черноморец и към Нефтохимик.Както преди 15 години се радвахме на успехите на Нефтохимик и страдахме за Черноморец,така и сега се радваме на успехите на Черноморец и страдаме за Нефтохимик.В Бургас има около 50 000 футболни любители.Черноморец или Нефтохимик ги мразят 200-250 човека.За съжаление те са най-кресливата и дива футболна аудитория.Batman,кой е този гей който е казал,че Бургас не е за два отбора.Не го знам кой е и какъв е ,но със сигурност не е обикновен гей ,а си е жив пе*ерас.Бургас не само е град за два отбора в "А" група,Бургас е град за два отбора в евротурнирите.Явно Нафтата се нуждае от сериозна селекция.Знам ,че за сега са осигурени едно момче от Поморие.Мисля ,че се казваше Костадинов и двама от Брестник.Не знам какво да мисля.Мислех си ,че отбора се нуждае от по класни като футболна биография играчи.Дори да не са в първа футболна младост.Макар и малко обезверен пожелавам на отбора победа срещу Сливен и победна и успешна пролет. И нека не превръщаме всяка една тема за Нефтохимик и Черноморец в словесна диария.Нека да покажем ,че Бургазлии сме културни и интелигентни хора. Конкуренция -ДА , злоба -НЕ.Разбирам и споделям отношенирто ви към М.Събев.Не разбирам и не споделям отношението ви към Черноморец.Както Батков не е Левски,както Д.Борисов не е ЦСКА,както К.Динев не е Локо,така и М.Събев не е Черноморец.
-5
 
 
ангеееел стоиков президент,президент!!!еиииии миризливи розови помаци сто не ревахте когато влезнаха нашите момчета(ангел,джамбаза,петьо колев ,гошко и т.н.) в отборчето ви от долно езерово ?бургас е бил и ще бъде наш утайки долнопробни!!!
+4
 
 
Че какво ти е виновен Стойков бе??? Да не би той да ги е докарал тези футболисти? Аз пък съм твърдо зад него! Бил шаран-ай стига с тия предръсъдъци! Много си е интелигентен и умен човека,ама явно наште не биват.Ще направим нов отбор зимата,ама разликата в точките ще е голяма за съжаление,щото ме съмнява че и Сливен няма да можем да бием.Ако не е Стойков-кой да е? Фабио Капело ли????
-2
 
 
Искам да попитам този ПАЛЯК АНГЕЛ СТОЙКОВ не го ли е срам от този мач в Търново . СРАМ . Ако трябва да сме реалисти веднага оставка . Ей защо не си спомните 4е той е синя мирезлива ЦАЦА . Той не е един от нас затова ВЕДНАГА да си ходи . Нямаме нужда от сини ЦАЦИ в Нефтохимик - МАРШ . Относно играта - УЖАС .Пълна трагедия . За първи път ме е срам от собствения си отбор . Нетрябва да се оставя този мизерник АНГЕЛ СТОИКОВ ДА ВОДИ ОТБОРА . НЕТРЯБВААААА хора .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: