Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Двойни премии в Нефтохимик за бой над Ботев Пд
Автор: Екип Burgas24.bg 10:55 / 05.04.2012Коментари (22)1638
© Burgas24.bg
Хитър ход предприе ръководството на Нефтохимик преди предстоящото дерби с Ботев (Пловдив). Босовете на "зелените" за­радваха футболистите с двойни премии за успеха с 3:1 над Любимец и всеки един от за­писалите участие в срещата взе по 600 ле­ва.

На този етап такъв жест към играчи­те не беше правен и с него се цели допъл­нително да се вдигне настроението преди сблъсъка с канарчетата. От ръко­водството не разкриват какви финансови стимули са обещани за победа над Ботев, но тя със сигурност ще бъде по-високо оценена - 1000 лева.

Пред наставника на Нафтата Ангел Стойков пък има два основ­ни проблема и те идват от на­казанията на Васил Калоянов и Николай Костов. Таранът бе изгонен от Ристосков с директен червен картон и отнесе два мача наказание, а защитникът Костов получи пети жълт картон и също е аут за визитата в Пловдив.

По-сериозен изглежда проб­лемът с отсъствието на Калоянов, тъй като другите двама нападатели - Стойко Сакалиев и Колев, не се намират в добра форма. Саката пропусна голяма част от зимната подготовка заради контузия, а Ко­лев също имаше здравословни проблеми.

От вчера тече записване за екскурзията на феновете до Брестник, където ще се проведе двубоят. От Ботев отпуснаха крайно недостатъчните 100 билета, но феновете на Нафтата получиха увере­ние от пловдивчани, че може да пристигнат и повече.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 16
07.04.2012
07.04.2012
06.04.2012
06.04.2012
06.04.2012
05.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Айде маняци идваме. Откриваме сезона на бирата. Наистина се надявам в крайна сметка нашите 2 отбора да са на първите 2 места. Но реално погледнато ние в момента сме в по-добра позиция (не само в класирането, а и като форма и дух в отбора). Също така незнам защо споменавате как сме играели срещу Ботев полседния мач-да доста защитно, но много правилно и добре. Вие бяхте трагични тогава и 3 дена да бяхме играли не виждам как щяхте да вкарате (добре, че беше този странен гол от заучено положение).В събота Нафтата идва за победа...за премиите не ме интересува.
+9
 
 
нафтата за премий да забравят този ма4,ама и наще ако не влезнат в А група въобще да забравят за мангизи и кой от дека е да хваща пътя!!!
+7
 
 
и 5 бона да им дадат, пак ще ги отупаме. миналата година не бяха декларации, не знам си какво, помагали на Ботев да влезе....сега що няма декларации?
+10
 
 
не си разваляйте приятелството между двата отбора и агитките НЕКА ПО ДОБРИЯТ ДА ПОБЕДИ
+6
 
 
И ПО 10000 ДА ИМ ОБЕЩАЯТ ТОЗИ МАЧ Е НАШ ПРОСТО НЯМА КАК И Х ДА НАПРАВЯТ ЗА ТОВА ПРОСТО НЕ СЕ ДРАЗНЕТЕ АМИ СИ ГЛЕДАЙТЕ КЕФА НА МАЧА
+7
 
 
ще ми е неприятно точно ние да ви изхвърлим от борбата, но ние идваме да си вземем нашето. за сантименти въобще не може да става въпрос. отбора ни е в страхотна форма. колектива е невероятен и момчетата са супер надъхани. така че мача ще е супер напечен. нека по-добрия победи ;)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.04.2012 г.
+13
 
 
Хич да не се надяват за премии от тоя мач! Отборът ни е вече друг и играта ни е друга! Ще победим! Аз вярвам на момчетата!
+11
 
 
Така е хвърлихме три гелета в началото и мишоците надигнаха глава та чак двойни и тройни премий ами после без заплати ще ги държите бе.Миналата година ни бяха изгубили от поглед ама некадърниците Хуйчев и Влашката мастия със неустойките ни докараха до тук.Марине това ли трябваше да се случи за да се сетите че треньора си е бил при нас.
+5
 
 
Нека победи по-добрият.Чакаме ви на бира или бяло вино във Брестник.Не е лошо да си носите.Има опстност 2 часа преди мача в цялото село да не намерите.Стадиона е с капацитет 4000.За нас има отпуснати според някои 2000 билета,според други медии 3000.Крайно недостатъчни.Ще има доста хора извън стадиона заради шоуто.
+18
 
 
Миналата година някой спомня ли си с колко точки бяхме пред нафтата? А тази година с колко точки те са пред нас??? Нека си поговорим за треньори и селекция... и какво стана - Коце Видолов да вади кестените, зарада това че не му гласуваха доверие от самото начало!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: