Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Благо Митрев: Гоним победа на всяка цена в Пловдив
Автор: Екип Burgas24.bg 10:35 / 06.04.2012Коментари (20)1335
© Burgas24.bg
Изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев заяви пред Burgas24.bg, че отборът ще преследва 3 точки в Пловдив, които на практика ще решат цялото първенство.

"Гоним победа на всяка цена в Пловдив. При една такава ще решим цялото първенство", коментира изпълнителният директор на "шейховете".

"Надявам се липсата на Васил Калоянов и Николай Костов да не се отрази зле на отбора. Тази година имаме конкуренция на всеки пост, така че който влезе на терена трябва да се справи добре", каза още Митрев. 


Още по темата: общо новини по темата: 16
07.04.2012
07.04.2012
06.04.2012
06.04.2012
05.04.2012
05.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ти си най-смешния в Нефтохимиг ,Благойчо ! Когато говореше ,че БФС помагало на канарите ! Смешник ,махай се от Нефтохимик ! Ботев и Нефтохимик в "А" група !
+12
 
 
Нека не забравяме че съдбата на Нафтата и любимият ни Ботев е сходна. Бих се радвал и двата отбора да влезнем в А група, макар че ще е трудно. Нека сме толерантни един към друг и по-добрият да победи! Разбира се с пълни сили да подкрепим отбора на Пловдив!!!!! САМО БОТЕВ!
+3
 
 
Естествено, че отиваме за победа! Труден мач ще е (и троен отвсякъде), но вече няма място за отстъпление - приятелите ни от Пловдив се отърваха на два пъти досега (автогол тук и несправедливо отменен гол на Васко там), дано този път провидението не ги закриля толкова :) Все пак нека и двата отбора влезем в елита!
+8
 
 
От биене в гърдите смисъл няма!!! Стискам палци за любимия Ботев и не искам да си и помислям за друго освен 3 т. Всичко останало ще е изгубена година.
+8
 
 
Лица, под идентичното изявление на Коцето Видолов не видях същите коментари :О - странна работа.Нормално е и двата отбора да скачат за 3-те точки - кой да остане в борбата, кой да я реши. Това е един от малкото истински мачове, да не ги разваляме.Пожелавам ви "А" група, а на нас победа утре :)П.С. Нако, стига живя във "В" група, защото и това ми се струва като причина да изоставате така ;)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Какво ще решава този? Много самонадеян ми се вижда. Ще ги отупаме както си му е реда и след това ще запее друга песен. Митрев пий си хапчетата преди интервюта!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.04.2012 г.
+4
 
 
Много превъзбудени сте нещо, нафта! Много бързо забравихте, че ви биехме като коте в дирек! Сега ще е пак същото! Просто, ще го отнесете!
+5
 
 
Искате отсега да решите първенството? Сакън, господин Митрев, то сега е по-интересно от това на А група, няма смисъл отсега да се приключи интригата. Ще ги вземете 3-те точки, ако ви ги дадем. По-скоро ние ще си ги вземем трите точки, господин Митрев!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Фрегата ще играе за бронза в хандбалното първенство
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: