Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Херо пред сензационно завръщане в Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 08:22 / 23.10.2012Коментари (0)2038
© Burgas24.bg
Димитър Димитров е пред сензационно завръщане в Левски, научи "7 дни спорт". Херо е хапчето, което може да излекува сините от футболната им несъстоятелност, категорични са в Подуяне. Идеята е бургаският специалист да работи в тандем с Илиан Илиев. Има възможност заради Херо да бъде размразен и закритият след оставката на Георги Иванов пост на изпълнителен директор.

Както е известно, Митко бе най-желаният от Иво Тонев нов наставник на сините. Дългите преговори с предводителя на Черноморец обаче бяха стопирани заради желанието на Херо да остане в Бургас, докато завърши лечението му. Затова и властта в Подуяне получи Илиан Илиев. По-късно самият Димитров разкри пред "7 дни спорт": "До края на октомври поне два пъти в месеца ще пътувам в чужбина за поредния курс на лечение. Черноморец е отбор, в който мога да си позволя да отсъствам. В Левски нещата, напрежението са други. Затова и предпочетох да не се ангажирам с Левски. Просто до октомври имам други приоритети".

Интересното е, че този път катализатор на проекта "Херо" не е Тонев, а Сивия кардинал на Герена Иван Вуцов. Димитър Димитров отдавна е протежиран от Габровския Макиавели. Вуцата първо го измъкна от Литекс, за да го направи национален селекционер. След това му отвори пътя към Левски, а по-късно го уреди и с пост във Велбъжд. В своите коментари в пресата бившият кардинал на БФС на няколко пъти посочваше Херо като най-добрия вариант за Левски.

Поне засега против такива радикални ходове е вторият в йерархията на Герена Иво Тонев. При представянето на Илиан Илиев юношата на Локо Сф заяви, че в следващите три години никой не може да мръдне Джуджето от Левски. Отпадането от Сараево в евротурнирите, гарнирано с неубедителната игра на сините в "А" група обаче накара публиката да иска изкупителни жертви. Поражение на софиянци в Разград ще увеличи глада за кръв у тълпата. Неслучайно след загубата от ЦСКА Иво Тонев натърти, че ще има сериозен разговор с Илиан Илиев, не с играчите. Този диалог стана факт вчера на Герена. След него Илиев изглеждаше като буреносен облак на вечерната тренировка. Очевидно е, че Тонев засега е зад Илиан, но изтикването на Илиев напред като необходимия грешник в един момент може да отвори път за идването на Херо.

Самият наставник надали ще се съгласи да работи в тандем с бургазлията. Двамата се разбират добре от времето, когато Митко водеше държавния тим, а Илиан играеше в него. Сега обаче Джуджето едва ли ще склони да дели с някой властта при първия му шанс да води елитен отбор.

Още по темата: общо новини по темата: 16
29.10.2012
29.10.2012
29.10.2012
27.10.2012
26.10.2012
26.10.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Стана ясно дали Никола Цолов има шанс за титлата във Формула 3
Време е за Олимпиада!
Официално: Александър Везенков се завърна в Олимпиакос
Страхотни коефициенти за изненада на Ботев срещу ПАО в Лига Европа
Еманюел Макрон покани Стефка Костадинова в Лувъра

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: