Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
ЦСКА излъга Черноморец на "Армията"
Автор: Екип Burgas24.bg 17:06 / 10.03.2013Коментари (5)2430
© Bulphoto
Черноморец Бургас загуби с 0:2 гостуването си на ЦСКА в мач от 17-ия кръг на "А" група. Бургазлии бяха по-добрия отбор на стадион "Българска армия", но само малшънсът от страна на футболистите на Димитър Димитров-Херо им костваше минимум точката. И двете попадения за "армейците" реализира Сержиньо (24, 90).

Домакините притиснаха своя опонент още в самото начало и в 3-ата минута Сержиньо проби отляво, центрира към Игнасио Варела, който стреля от четири метра с глава, но не намери целта.

"Акулите" бързо отговориха и няколко минути по-късно Черни спаси удар на Крум Стоянов.

В средата на първата част ЦСКА поведе с гол на Сержиньо. Португалецът завари неподготвен национала Стоян Колев и с далечен удар вкара за 1:0.

Черноморец можеше бързо да върне гола, но стражът на "червените" Черни показа класа и изби бомбен шут на Ванчо Траянов.

Гостите започнаха втората част много силно и само след две минути игра Черни отново трябваше да се намесва спасявайки удар на Тодор Паланков.

В 63-ата минута Черноморец бе на крачка от отбелязване на попадение. Резервата Станислав Дрянов напредна през центъра и с техничен удар се пробва да прехвърли Черни, който със сетни усилия успя да избие в корнер.

В 82-ата минута Георги Терзиев направи непростим пропуск. Защитникът бе оставен напълно непокрит на няколко метра от вратата на "армейците" и вместо да насочи кълбото в ъгъла, прати топката право в ръцете на Черни.

Така се стигна до даденото от рефера продължение, когато резервата Ивайло Чочев се измъкна зад защитата на Черноморец, подаде в наказателното поле на Сержиньо, който фиксира крайното 2:0.

ЦСКА - Черноморец 2:0
1:0 Сержиньо 24
2:0 Сержиньо 90

Още по темата: общо новини по темата: 12
10.03.2013
10.03.2013
08.03.2013
08.03.2013
08.03.2013
07.03.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ти влез в темата на Ботев срещу Левски да се начетеш на сервилнечене на мазутите. Те в техни теми не пишат, но са първи да възхваляват Ботев Пловдив. Що ли?
+1
 
 
розовите утайки пак налазват тема за Черноморец,а по-техните си теми не пишат.Разбирам,че сте безинтересни и никой не се интересува от вас.Гледайте си вас и си пишете за вашето отборче за вашата загуба от колоса Чавдар.
-1
 
 
Черноморец по отработената схема ''Имаме амбиции за Европа" - есента , и разпродажба на едро през пролетта и пак 7-8мо място . После се чудите защо хората обичат повече Нефтохимик въпреки, че е в Б група
-4
 
 
Голям смях. черноморец били по добри. Херо ти си пълен смешник и мръсен предател.Всички видяха как продадохте мача със левски.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: