Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Георги Чиликов: Чакат ни тежки месеци
Автор: Екип Burgas24.bg 09:02 / 04.05.2013Коментари (1)2050
©
"Изиграхме едно нелошо първо полувреме, в което имахме добри ситуации. След това обаче видях пълна доминация на отбора на Лудогорец, за което ги поздравявам и им пожелавам успех. Заради контузиите, трябваше да вкараме хора на неспецифични за тях позиции. Оставихме нашите крайни защитници в много ситуации двама на един, което ги измори много бързо. Отборът на Лудогорец успя да се възползва от това по най-добрия начин и победиха. Нашите проблеми трябва ние да си ги решаваме. Чакат ни тежки месеци. Осъзнавам, че след като нямаме вече шансове за УЕФА, трудно ще се играе, но все пак на футболистите за това им се плаща и те трябва да излизат във всеки мач мотивирани, ако искат да бъдат в Черноморец", сподели след края на двубоя помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов.
Още по темата: общо новини по темата: 9
03.05.2013
03.05.2013
03.05.2013
03.05.2013
01.05.2013
01.05.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ДА . Точно така се прави . Браво ХЕРО Стоян Колев ауд ама трябва за винаги .Искам да отбележа и ЗАПОМНЕТЕ той и Траян Дянков това са най големите продажници в отбора . Ето ги тотаджиите . Върнете се назад и си спомнете какви грешки елементарни са допускали двамата . Това че не се вземат заплати по 3 -4 месеца в отбора е чудесна предпоставка за сладки мачове със симулативна и уговорена игра . Стоян Колев допусна такива 3-4 гола които ако аз пазех нямаше да да ги допусна . Траян Дянков с някои смешни отигравания е решил 3-4 мача и такива грешки могат да се правят само от деца на по 9 -10 години . Време е да се изчистите от такива футболисти . Трябва да се наблегне на чест ,достойнство , морал -ОПА ама няма пари и всичко отива по дяволите . Сега е момента от Черноморец може всеки да си вземе точки само да му се дават пари . Затова и феновете на клуба са толкова (много ) и Киряков трябва да помисли за следващия сезон да увеличи местата на стадиона с още 10000 . Всъщност като се замисля по добре Черноморец да го няма . Така корупцията и продаването на мачове ще намалее драстично .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас
Българка стигна финала на международен тенис турнир в Бургас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: