Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец победи с 2:1 Берое
Автор: Екип Burgas24.bg 21:40 / 13.07.2013Коментари (1)2252
© Beroe.eu
Черноморец Бургас победи с 2:1 Берое в контролна среща, играна в Стара Загора. Головете за "акулите" вкараха Балтанов (33'-д) и Манзоро (60'). Точен за носителя на Суперкупата на България бе Горанов (20').

Беройци бяха по-активния тим в мача, владееха повече топката и организираха по-сериозните атаки в мача.

В 11-ата минута Дончо Атанасов напредна от ляво и центрира по земя за Атанас Зехиров, но Ник Дашев излезе напред и улови.

Четири минути по-късно Марк стреля по земя от дъгата пред наказателното поле, но прати топката далеч край вратата на Благой Макенджиев.

Иван Горанов стреля от дистанция в 19-ата минута, топката обаче премина на около 2 метра от вратата на Ник Дашев.

В 21-ата минута резултатът бе открит след добра индивидуална акция на Иван Горанов, който открадна топката от противников играч в центъра на терена и с шут с левия крак прати топката първо в далечната гредата, от където тя рикошира в целта.

Две минути по-късно Амир Саюд намери Атанас Зехиров сам в средата на терена и подаде към Дончо Атанасов, който имаше празно пространство пред себе си по левия фланг, напредна и стреля по земя към долния десен ъгъл на пазената от Дашев врата, но той реагира добре и спаси.

В 33-ата минута Юсуф Уатара навлезе в наказателното поле, успя да финтира Иво Иванов и защитникът на "Берое" го фаулира. Реферът отсъди дузпа за "Черноморец". Лъчезар Балтанов стреля от бялата точка и прати кълбото в десния долен ъгъл на вратата, а Макенджиев се хвърли в ляво.

В 36-ата минута Дончо Атанасов получи центриране от дясно в лявата зона на атаката на "Берое" и пробва удар от границата на наказателното поле, но кълбото мина на сантиметри встрани от целта.

Пет минути преди края на първата част Педро Еуженио напредна от дясно и центрира ниско към Джери Ситое, който бе на границата на малкото наказателно поле. Топката обаче мина зад гърба на Ситое и той не успя да я засече.

В 44-ата минута Иван Горанов подаде в ляво за Дончо Атанасов, който центрира отлично в наказателното поле, където на границата на малкия пеналт бе Джери Ситое. Вместо да си спре топката и да стреля той пробва удар от въздуха и прати кълбото встрани от целта.

В 49-ата минута Марк стреля от границата на наказателното поле, но ударът му не намери целта.

Пет минути по-късно Дончо Атанасов центрира от корнер. Игнат Дишлиев засече с глава, но топката мина на сантиметри над целта.

В ответната атака Лъчезар Балтанов стреля от около 25 метра, но топката мина над вратата.

В 59-ата минута "Черноморец" излезе напред в резултата. Жереми Манзоро бе изведен зад отбраната на "Берпе", очи в очи с Макенджиев. Нападателят на "Черноморец" залъга добре стража и се разписа за 1:2.

Дончо Атанасов центрира от корнер в 62-ата минута. Иво Иванов се размина с топката, Игнат Дишлиев я засече с глава, но кълбото мина покрай вратата.

В 80-ата минута Дончо Атанасов напредна добре, Ник Дашев излезе извън наказателното поле да го пресрещне, Атанасов пробва да шмугне топката край него, но не успя, като остана и съмнение, че Дашев игра с ръка извън наказателното поле, все пак кълбото се отби, но остана в терена. Атанасов стигна до него и пробва нещо средно между центриране и удар от неудобна позиция към опразнената врата, но топката излезе в аут.

Последната сериозна опасност дойде в 90-ата минута при многоходова акция за "зелените". Дебютиралия в мъжкия тим Александър Манолов бе изведен зад гърба на защитата, пусна си встрани от Ник Дашев, но защитник на "Черноморец" скочи със шпагат и изби. Топката попадна в Елио Мартинс, чийто удар рикошира в крак на противников играч. Кълбото отново попадна в бероец - този път в Мартин Райнов, който стреля, но право в ръцете на Ник Дашев.

"Берое" (Стара Загора) - "Черноморец" (Бургас) 1:2
голмайстори:
1:0 Иван Горанов 21′, 1:1 Лъчезар Балтанов 33′(д), 1:2 Жереми Манзоро 59′

"Берое" (Стара Загора): 1. Благой Макенджиев - 77. Педро Еуженио, 6. Иво Иванов, 14. Игнат Дишлиев (78′ - 24. Пламен Тенев), 15. Георги Динков - 18. Атанас Зехиров, 19. Мартин Райнов - 9. Иван Горанов, 91. Амир Саюд (46′ - 80. Емил Ангелов (85′ - 9. Александър Манолов)), 11. Дончо Атанасов - 70. Джери Ситое (75′ - 29. Елио Мартинс); старши-треньор: Петър Хубчев

"Черноморец" (Бургас): Ник Дашев, Георги Терзиев, Бруно Оливейра, Венелин Филипов, Чико, Гаел Ндулу, Милен Гамаков, Лъчезар Балтанов, Марио Родригез, Марк, Юсуф Уатара; неизползвани резерви: Янко Георгиев, Яни Пехливанов, Милчо Ангелов, Станислав Дрянов, Петър Атанасов; старши-треньор: Димитър Димитров

 

Още по темата: общо новини по темата: 14
12.07.2013
10.07.2013
09.07.2013
06.07.2013
06.07.2013
03.07.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво на футболистите ! Привлякохме доста добри качествени играчи ! През сезона трябва да очакваме много айде акули ! Херо Херо Херо
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: