Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пуснаха билетите за дербито на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:24 / 29.07.2013Коментари (19)6898
©
Ръководството на "Черноморец-Бургас" пусна в продажба билетите за градското дерби срещу тима на "Нефтохимик". Сблъсъкът е този петък от 21:00 часа, на стадион "Лазур".

Днес билети ще могат да бъдат закупени от официалният фен магазин на стадион "Лазур", както и от касите на хотел "България". Вторник от 13:00 часа отваря и клубната каравана, която е разположена на площад "Тройката", пред търговски център "Триа". Тя ще работи до 20:00 часа и в дните до мача ще бъде на разположение.

Цените на пропуските ще бъдат на цена от 5 лева. Деца до 18 години и пенсионери ползват преференции и за тях цената е 2 лева. В деня на срещата всички билети извън ложите ще бъдат на цена от 10 лева.

Ще бъдат пуснати и билети за вип ложата на стадиона. Места във вип ложа запад ще бъдат на цена от 20 лева, а супер вип център - 100 лева, като при вторите е осигурен кетъринг и място във вип залата на стадиона.

Още по темата: общо новини по темата: 16
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Не се карайте ве, те ще ни бият на терена , а ние извън него!!!хахаха,ПОНЕ ЩЕ ОТВОРИМ ОЧИТЕ НА СЪБЕВ ,КОЙТО 7 ГОДИНИ ЖИВЕЕ В ЗАБЛУДА!!!
+3
 
 
ЕЙ Шарани ГНИДИ форумни плъхове много сте отворени във сайтовете 1 човек пише от 3 различни ника МИШКИ ще ви изкъртим бе плъхоци още един живот няма да ви стигне да ни стигнете и никога неможете да бъдете като нас МИШОЦИ на футболната карта сте АНОНИМЦИ никой не ви брой за живи смешнци тръгнали да си мерят п*ш*ите с нас ЕЙ БОКЛУЦИ тоя акули ли е таранки ли е ще те набарам ей копеленце мръсно ще съжаляваш защо си писал тука обещавам ти !
+3
 
 
ТОЗИ ТЪП , НЕОБРАЗОВАН , СЕЛЯНДУР АКУЛИ ДОКОГА ЩЕ ВИ ЗАБАВЛЯВА ТУКА . ЕЙ УЛИГОФРЕНЧЕ , МАЛКО НЕЩАСТНО ЧЕХАЛЧЕ ТИ НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВАШ НЯКОЙ ФЕН НА НЕФТОХИМИК ДА ТИ СПРЕ КИСЛОРОДА . КОЛКО ДА ИМА НА ЛЮБИМЕЦ , КОИ СА ТЕ КАДЕ СА . НИЕ НЕ СИ МЕРИМ ТЪЧ ЛИНИЯТА С ТАКИВА ОТБОРЧЕТА . АЗ НАИСТИНА БЯХ ИЗНЕНАДАН КАТО ВИДЯХ КОЛКО БЯХТЕ С ЧЕРНО МОРЕ , ИМАШЕ КОМАНДИРОВАНИ ОТ МАХЛАТАА И КОМЛУКА. ТИ СМЕШНО ИЗПЪРЖЕНА ЦАЦО КУПИ ЛИ СИ ДЕКОДЕР АКО НЕ БЪРЗО ВЗЕМАЙ И ГЛЕДАЙ МАЧА ОТ ДИВАНА СИ АКО ИМАШ ТАКЪВ , МОЖЕ И НА ТАБУРЕТКА ДА СТОИШ ЗАЩОТО НА СТАДИОНА НЯМА КОЙ ДА ТЕ СПАСИ СМЕШКО НЯМА . МОГА ДА ТИ УРЕДЯ ДА ХОДИШ НА ВЕЧЕРНО УЧИЛИЩЕ ТАМ ДА НАУЧИШ АЗБУКАТА И СЛЕД 11 ГОДИНИ ДА ВЛИЗАШ ТУК ВЪВ ФОРУМА .
+5
 
 
Снощи в ''Пред Банята'' стабилно ни подцениха като дерби, и нека поне покажем на цяла България , че футбол в Бургас има . Нека всеки който симпатизира на единия или на другия отбор да отиде на стадиона
+5
 
 
Прочетох всичко, което сте написали и ми стана малко тъжно. Наистина преди години е имало +10к по стадионите в Бургас. Баща ми от малък е фен на Локо Пд, както и аз, но е прекарал доста време в Бургас и ми е разказвал какво е било. Дано дербито ви успее малко да ви съживи, но истината е, че вече в морските градове преобладават фенове на Левски и ЦСКА... Успех и на двата отбора!
+8
 
 
Както казва един мой приятел, фен на Черноморец: "Обичам Бургас, обичам и футбол, но Бургас не обича футбол". Колкото и да се джафкате на тема брой фенове, истината е че отборът на града е по-скоро "Спирит ъф Бургас", отколкото Нефтохимик или Черноморец. На средностатистическия бургазлия му е през оная работа за футбола, приемете го най-сетне. А тези спорове че едните са 400, а другите 500 - просто не ми се коментира. Едно не мога да разбера: как преди 10-15 години имаше по +10к на на двата стадиона, а сега само на един не могат да се съберат и 5к, освен когато хората искат да видят гостуващите ЦСКА и Левски ? Явно никога няма да сме футболен град.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 30.07.2013 г.
+2
 
 
Ще победи по-богатият. Това е мач "А" група - ясно е, че играе се с пари, а не с топка. Въпросът е кой ще е подкрепен от повече хора по трибуните. И дали двата Бургаски отбора ще могат да съберат хора, колкото един пловдивски.
+10
 
 
Там сме ! Успех нека по добрият победи !
на 29.07.2013 г.
+10
 
 
Звучи прилично . Там сме .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: