Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Валерий Дамянов променя състава за дербито
Автор: Екип Burgas24.bg 15:59 / 01.08.2013Коментари (2)2094
© neftochimic.com
Старши треньорът на Нефтохимик Валерий Дамянов ще направи промени в стартовата единадесеторка на отбора за предстоящия двубой с Черноморец. Наставникът сподели, че е останал крайно разочарован от представянето на своите футболисти в контролата с Мастер и е провел специален разговор с играчите след края на мача.

Относно предстоящото градско дерби, Дамянов заяви, че в такива мачове зарядът е по-висок, което е нормално. "В такива мачове нагласата и играта със сърце могат до голяма степен да се окажат решаващи за крайния изход - смята треньорът. Сърце от бакалия обаче, не се купува" - философски заключи наставникът.

Дамянов е изгледал за пореден път тази сутрин видеото от мача с Любимец и след обстоен анализ е установил, че гостите по нищо не са превъзхождали отбора на Нефтохимик, въпреки първоначално създаденото впечатление. През седмицата отборът е работил за изчистване на грешките в наказателното поле, както и в нападение, които могат да се окажат решаващи за крайният изход от всеки един мач.
Що се отнася до Черноморец - това според старши треньора е един добър отбор, с добър треньор и добра селекция, който играе балансирано. Той е изгледал двата двубоя на съперника от началото на сезона и още една контрола и има представа за силните му страни.

В заключение Валерий Дамянов бе категоричен, че ще освободи всички играчи, които не се влагат докрай, независимо че това негово решение може да засегне чувствата на привърженици от Бургас.

Още по темата: общо новини по темата: 16
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
02.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ИЗГЛЕДАЛ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВИДЕО ОТ МАЧА С ЛЮБИМЕЦ И УСТАНОВИЛ ЧЕ ..... А КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ МУ ТРЯБВА ДА УСТАНОВИ ЧЕ ТЕЗИ СИ ПРОТЕЖЕТА КОИТО ДОКАРА СА ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО
на 01.08.2013 г.
+3
 
 
"В заключение Валерий Дамянов бе категоричен, че ще освободи всички играчи, които не се влагат докрай, независимо че това негово решение може да засегне чувствата на привърженици от Бургас" Ами всъщност - няма. На горепосоченото описание отговарят предимно всички от Светкавица .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: