Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (1)
Славиша Йоканович: Надявам се да вземем трите точки в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 14:56 / 20.09.2013Коментари (1)1847
© levski.bg
Старши треньорът на Левски Славиша Йоканович говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от деветия кръг на първенството срещу Черноморец, който е утре от 20,00 часа на стадион "Лазур" в Бургас.

"Програмата е еднаква за всички, защото всички тимове играха мачове през седмицата. За 6 дни трябва да изиграем 3 мача. Отборът е готов. Винаги се работи по-добре след победа. За нас бе важно да тръгнем напред след загубата от Лудогорец. Не съм притеснен за поста си. Съдбата на всеки треньор е такава, трябва да питате ръководството дали ще остана начело на отбора", каза Йоканович.

"Най-познатата схема е 4-4-2, но ние нямаме футболисти с подходящи характеристики за нея. В някои мачове може да играем така, но като цяло не смятам за удачно да започваме двубоите с такава тактика. Стефан Велев ще ми липсва, както и Станислав Ангелов, защото и двамата са контузени. Трудно е да се намерят техни заместници през септември. Левски има нужда от нови попълнения, това е ясно и затова още отсега трябва да се работи върху зимната селекция. Не можем да хвърлим тежестта върху раменете на Антонио Вутов и Борислав Цонев. В халфовата линия имаме още Даниел Димов, Владимир Гаджев, Кевин Бру и Мирослав Иванов. Ние разчитаме на тях", допълни специалистът.

"На вратата ще бъде Горан Блажевич, а що се отнася до Ларсен Туре - трудно е играч, който дойде през септември и е тренирал индивидуално, да бъде в най-добрата си форма. Наясно съм със съперника. Имам информация и за отбора, и за треньора им. Той всяка година гради нов отбор и го прави успешно. Надявам се да победим в утрешния мач", каза още Йоканович.

"Честитя победата на Лудогорец и се радвам, че я постигнаха. Считам успеха на Лудогорец и като свой, защото той е за целия български футбол. Затова само мога да им честитя резултата, който постигнаха в Айндховен. И ние и ПСВ паднахме с по 0:2 от Лудогорец като домакини, но пък Черно море победи Лудогорец. Ако правим такива сравнения - ако ние сме като ПСВ, то тогава сигурно Черно море е като Байерн Мюнхен", завърши Йоканович.

Още по темата: общо новини по темата: 8
23.09.2013
21.09.2013
21.09.2013
20.09.2013
19.09.2013
19.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: