Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Черноморец и Левски в битка за изплуване към горната половина на класирането
Автор: Екип Burgas24.bg 11:32 / 21.09.2013Коментари (0)1498
© Burgas24.bg
Днес в 20:00 часа отборите на Черноморец и Левски се изправят един срещу друг в среща от 9-ия кръг на "А" група на стадион "Лазур" в Бургас. По всичко личи, че това ще бъде поредният тежък мач за "сините", които и без това се намират в сериозна криза от началото на сезона. Отборите водени от Димитър Димитров - Херо винаги създават трудности на левскарите и едва ли този път ситуацията ще бъде по-различна особено в положението, в което се намира тимът от "Герена". Левски има едва 2 победи от началото на сезона и се намира на нетипичното за него 10-то място в класирането.

Обстановката в клуба е повече от напрегната и трите точки днес са направо задължителни. Нищо чудно при загуба дори да се стигне до уволнението на наставника Славиша Йоканович. В същото време Черноморец постепенно се отърси от трудния старт на кампанията и спечели 7 точки в последните 3 кръга и сега е готов да нанесе нов удар по разклатения отбор на "сините".

Статистиката показва, че Левски има предимство в срещите с "акулите". Софианци са записали 46 победи срещу само 11 загуби и 13 равенства. От друга страна обаче в последните години гостуванията на "Лазур" са едни от най-неприятните за "сините". Миналия сезон отборът успя да вземе победата с 2:0, но преди това в три поредни мача там отборът ог "Герена" не успяваше да стигне до успеха. също така можем да очакваме двубой с голове, тъй като досега само веднъж в историята тези два отбора са завършвали при нулево реми и това става през далечната 1979 година.

Димитър Димитров обаче има доста проблеми с окомплетоването на състава си за тоиз мач. Заради травма получена в мача с Шумен за Купата на България, от състава за мача отпадна таранът Мохамед Соли. С травма е и защитникът Яни Пехливанов. До последно под въпрос пък ще бъдат Мрабет и Маркиньо. Така наставникът ще заложи на Йорданов на върха на атаката, подкрепян от Амари, Манрозо и Фонсека. Спокойствие в центъра на терена ще внасят Ванчо Траянов и Лъчезар Блатанов, а защитната четворка ще бъде съставена от Чико, Кавдански, Оливейра и Филипов. На вратата пък ще застане Дашев.

В състава на Левски също има няколко контузени играчи, като Йоканович не може да използва траьно контузените Стефан Велев и Станислав Ангелов. Към тях в лазарета се присъедини и Владимир Гаджев, който страда от вирусно заболяване. Така специалистът се очаква да заложи на Цветан Генков в атака. Тройката офанзивни халфове ще бъде Гари Родригес, Антонио Вутов и Мирослав Иванов. Пред отбраната ще действат Кевин Бру и Даниел Димов, а четворката в защита ще бъде Пинто, Милиев, Перес и Старокин. на вратата пък се очаква да започне Блажевич.

Вероятни състави
:

Черноморец: Дашев, Чико, Кавдански, Оливейра, Филипов, Балтанов, Траянов, Амари, Манзоро, Фонсека, Йорданов

Левски: Блажевич, Пинто, Милиев, Перес, Старокин, Димов, Бру, Иванов, Вутов, Родригес, Генков
Още по темата: общо новини по темата: 8
23.09.2013
21.09.2013
20.09.2013
20.09.2013
19.09.2013
19.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец
Черноморец отстрани Левски в плейофите на НБЛ

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: