Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Трябва ли да се слеят Нефтохимик и Черноморец?
Автор: Екип Burgas24.bg 10:47 / 09.10.2013Коментари (33)7642
© Burgas24.bg
Нефтохимик и Черноморец Бургас трябва да се слеят в един общ клуб, за да се решат паричните проблеми в бургаския футбол и нямало никакъв спор, че обединеният клуб щял да бъде фактор в първенството.

Шокиращата идея се появи в някои медии през последните дни, а това предизвика доста гневна реакция от страна на двете агитки по форумите.

Поради тази причина е редно да попитаме вас, читателите на Burgas24.bg какво смятат по темата. Освен, че можете да гласуват

АНКЕТА:
Трябва ли Нефтохимик и Черноморец да се обединят?

Да
Не
Нямам мнение

е, сте свободни и да изразите вашето мнение като напишете коментар под анкетата или ни изпратите email на novini@burgas24.bg. Ще публикуваме най-интересните мнения, пристигнали на електронната ни поща.
Още по темата: общо новини по темата: 2
10.10.2013
08.10.2013






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Рибата е хубаво нещо и полезно за организма .Шарана е долнопробна блатна костелива ВРЕДНА за Бургаския футбол дума . Нещастници като съберете на стадиона СИ тоест нашия 23982 човека тогава ще говорите .Херо , Меро няма да го пипаме той освен да реве и да се оплаква от съдиите друго неможе . Жалки сте всички от Събев , Киряков , Херо до последната гнида в отбора ви . Дано да изпаднете това ще бъде най хубавото нещо в живота ми .
на 10.10.2013 г.
+4
 
 
Или иначе казано ПСФК Черноморец 2005 - ТОВА НЕ Е БУРГАС !!! Ако човек посети археологическите разкопки на Стадион "Черноморец"ще разбере , че онзи отбор от 1919 г. няма нищо общо с това ....произведение на стопанските престъпления , което съществува около 7-8 години с цел да изгуби към 100 милиона лева някъде във славното си представяне. БУРГАС Е ЗЕЛЕН ! А ТИ СИ ГАМЕН !
-3
 
 
Само да отбележим,за протокола,че нъфъцъ е много тъпо парче.Заради такива тъпунгери на мачовете ходят по 100 човека...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Да ви е*а майката нещастни шарани смешни жалки кратуни вашия отбор отдавна е мъртъв бе боклуци той несъществува за вас няма никъкво значение как ще се казва отбора и на кой стадион ще играе важното е тениската да е синя боклуци вие ще сте най-щастливи ако се слеят двата клуба какъв черноморец бе боклуци 15 човека ви е агитката 150 човека ви идват на мачовете да ви е*а майката ако това е БУРГАС срамувам се от БУРГАС !!!!!!!!! НЕФТОХИМИК ТОВА Е БУРГАС
-4
 
 
НИКОГАААААа за нищо на света Черноморецъ 1919 ще го има и през 2019 че чак и до 2119 Бургас е син !!!!!
-5
 
 
Черноморец е традиционният отбор на града и е немислимо да се говори за футбол в Бургас без името Черноморец. Ако от Нефтохимик искат да се присъединят към Черноморец да заповядат. Ако не - по-добре двата отбора във В група, отколкото тази измислица ФК Бургас в А или дори в Шампионската лига да са. Ако наистина няма пари и закриването на единия или сливането на двата е неизбежно може да се помисли за сливане със запазване на двата отбора. Нещо подобно на положението преди 1986, когато ФК Нефтохимик беше част от ДФС Черноморец и и беше полуофициален втори отбор на Черноморец. И така да се изчакат по-добри финансови времена, когато зелените да получат пак "независимост" както през 86-та.
+4
 
 
Т.нар. футболни капацитети в града зачеркнаха два отбора с история и традиции още през 2006 година. За всички е ясно, че този Черноморец не е наследник на автентичния бургаски отбор от миналия век. Нефтохимик пък се наложи да мине през ада във В група, без дори да е изпадал. Резултатите са налице - хора по стадионите вече няма. И как да има, та Черноморец играе на стадиона на нафтата. Ситуацията е повече от абсурдна. Раждането на нов футболен урод слага окончателен край на бургаския футбол. Едва ли ще има трезвомислещ фен на някой от двата отбора, който да припознае новия клуб за свой.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: