Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Херо: Локомотив (София) не ни превъзхожда с нищо
Автор: Екип Burgas24.bg 09:33 / 09.11.2013Коментари (1)1358
©
Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров сподели пред "Тема спорт", че въпреки трудностите тимът има аргументи да измъкне нещо от домакинството на Локомотив (София). 

"Големият ни проблем е, че нямаме достатъчно футболисти. Не разполагаме с кадри, за да запълним дори групата. Но така ще е до Нова година, след това ще се опитаме да променим нещата. Не мога обаче да имам претенции към играта, защото в мачовете досега стояхме много добре на терена. Редица индивидуални и детински грешки обаче ни лишиха от поне още седем-осем точки, ако не и повече. Надявам се, че този лош късмет ще спре и ще започнем да печелим повече. Реално не смятам, че Локомотив (София) ни превъзхожда с нещо като отбор. Единственото, което мога да изтъкна като плюс, е, че имат по-опитни играчи, което оказва влияние в такива мачове.

Надявам се най-накрая да постигнем успех, защото е много тежко. Целта ни до Нова година ще е да не изостанем много от спасителната зона. Аз не мога да изляза и да си измия ръцете с младите, защото знам какво им е и на тях. Но съм убеден, че с работа ще успеем да излезем от това положение. Ще се борим докрай. Няма да оставя Черноморец да изпадне. Винаги съм се борил за челото и сега ще направя всичко възможно да тръгнем нагоре. Зависим съм много от наличните момчета, но през зимата се надявам да попълним пропуските си", обясни Димитров. Той добави, че е запознал детайлно футболистите с играта на Локомотив.

"Този мач няма общо с онзи на "Лазур" преди два сезона, когато ни спряха за Европа. Сега форматът на "А" група е различен и изпадат четири отбора. Гледах много мачове на Локомотив (София) и знам какво да очаквам от тях. Няма с какво толкова да ме изненадат. Това, което ме притеснява, е как ще играем ние и дали сме си научили урока от тези грешки. Мисля, че можем да измъкнем нещо, но ще е много трудно", завърши Димитров.

Той ще бъде без двама от ключовите си футболисти - Карлос Фонсека и Ванчо Траянов. Те са контузени и не успяха да се възстановят за този двубой.

Още по темата: общо новини по темата: 9
11.11.2013
11.11.2013
09.11.2013
09.11.2013
09.11.2013
08.11.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
като не ни превъзхождат с нищо да вземеме този път да БИЕМ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Григор Димитров с шанс за страхотен жребий за турнира в Рим
Роден талант зае второ място на силен международен тенис турнир в Бургас
Българка стигна финала на международен тенис турнир в Бургас
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: