Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец започна подготовка с четирима бразилци
Автор: Екип Burgas24.bg 14:53 / 16.06.2008Коментари (0)2274
Със седем нови футболисти започва подготовката си отборът на „Черноморец". Четирима от тях са бразилци, а трима играчи от българското първенство. Преди тренировката изпълнителният директор на тима Доромир Горбанов поздрави футболистите и им пожела ползотворна подготовка, преди първите мачове в турнира на УЕФА Интертото Къп и първенството на страната.

Димитър Димитров от своя страна предупреди футболистите за нелеката подготовка, която ги очаква, като целта е до първият мач в евротурнирите на 5 юли, отборът да има изграден стил и по възможност новите попълнения да бъдат вече адаптирани към новата обстановка. Димитров изтъква, че още от днес започва работата по издаване на работни визи на новите играчи, като целта е те да бъдат на разположение на треньора за първия мач на 5 юли в столицата.

Мартин Ковачев, Димитър Андонов, Мишел Мушкидо, Уилям Ферейра и Едуардо Минейро направиха днес първа тренировка с новите си съотборници. Футболистите са наблюдавани продължително време от селекционерите на „Черноморец Бургас" и от треньорите преди да попаднат в селекцията на Димитър Димитров. Към лагера на отбора във Велинград, който започва утре ще се присъединят Леонардо Дош Сантос и Георги Божанов.

От тренировката отсъстваха Ванчо Траянов, който е получил разрешение да се включи към отбора от утре, както и Костадин Дяков, който има здравословни проблеми, но от утре също ще е на линия. Вратарят Иван Чворович, който претърпя операция на лакътната става е напълно възстановен и също започва тренировки наравно със своите съотборници. Контузиите на Николай Николов и Марсио Нуньо са отшумели и футболистите се чувстват добре.

Веднага след като гръмнаха няколко бутилки шампанско играчите се качиха в клубния автобус и се отправиха към бургаските минерални бани, където проведоха едночасов крос. Следобяд е планирана тренировка на стадион „Черноморец". Утре сутринта играчите ще направят медицински изследвания, след което заминават за първия си подготвителен лагер във Велинград.

Още по темата: общо новини по темата: 54
02.08.2008
31.07.2008
30.07.2008
30.07.2008
28.07.2008
24.07.2008
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: