Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Девет нови "акули" ще бъдат представени на утрешната контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 15:46 / 30.07.2008Коментари (0)1317
© Burgas24.bg
Контролата със „Сливен", която ще се играе в четвъртък ще бъде и официално представяне на отбора на „Черноморец Бургас" за новия футболен сезон. Това ще стане на изцяло обновения стадион „Лазур" от 20.00 часа утре.

В момента играчите на „Черноморец Бургас" са на лагер в Поморие, където се подготвят за началото на сезона. За есенния дял от първенството в отбора бяха привлечени девет нови футболисти, което е критерий за повишените амбиции на тима и атакуването на зона УЕФА, поставено като задача от председателя на Съвета на директорите на клуба Митко Събев.

Трима бразилци ще обличат през есента синьо-белия екип на клуба - това са Мишел Платини - 24 годишен нападател, Адалтон Луис Жувенал - Дуду - 23 годишен нападател и Леандро Дос Сантос на 24 години - ляв полузащитник. От „Нафтекс" преминаха двама класни футболисти Любомир Любенов - атакуващ полузащитник и Любомир Божинов младежки национал и футболист с много перспективно бъдеще.

Друг нов футболист в отбора е Мартин Ковачев - централен защитник, който се прояви като стабилен и сигурен титуляр в четирите мача за Интертото Къп. С привличането и на Борислав Стойчев - също защитник, Димитър Димитров вече е решил проблемите си в защитата на отбора, която през миналия сезон допускаше наивни грешки, които костваха не една и две загубени точки на „черноморци".

За третия кръг в УЕФА Интертото Къп към отбора се присъедини и опитния халф Марин Петров, който направи запомнящ се мач в София преди няколко дни срещу „Грасхопър".

В края на подготвителния период към „акулите" бе привлечен и познатия от престоя си във „Велбъжд", „Локомотив" Пловдив и „Левски" Екундайо Джайеоба, от когото ще се изисква да бележи голове през новия сезон, тъй като на този етап се видя, че „Черноморец Бургас" създава положения, но трудно ги реализира.

Опитните играчи в тима също ще допринесат за стабилното представяне на отбора, като отсега е ясно, че в „Черноморец Бургас" ще се появи засилена конкуренция за титулярните места, тъй като вече треньорът разполага с по двама равностойни футболисти за повечето от постовете.

Утре в мача със Сливен след дълго отсъствие от терените се очаква да се появят и двама от любимците на запалянковците - Марсио Нуньо и Костадин Дяков, които лекуваха контузии. На представянето единствено ще отсъства друг много талантлив футболист - Георги Божилов, който претърпя операция от слабинна херния преди седмица и сега се възстановява в дома си. Гошо ще бъде готов за игра около средата на октомври, като в негово лице Димитров ще разполага с още един опасен нападател.

Двама от титулярите, с които „акулите" започваха мачовете досега, също ще пропуснат утрешната контрола. Това са Мишел - автор на два гола в турнира Интертото и Дуду. Те се оплакват от бедрени разтежения, но ще бъдат готови за първия мач срещу „Ботев" Пловдив. Останалите футболисти нямат здравословни проблеми и ще бъдат на разположение на своя треньор.

Преди около месец отборите на „Сливен" и „Черноморец" играха контрола в града под „сините камъни", която бе спечелена от домакините с 3:2, така че бургаските футболисти ще имат възможност за реванш пред своята публика.

Мачът ще започне в 20.00 часа в четвъртък при свободен вход на стадион Лазур. От ръководството на Черноморец Бургас канят привържениците на отбора и всички любители на футбола от града ни, както и почиващите по българското черноморие, да присъстват на първия мач на изцяло обновения стадион „Лазур" в Бургас.

Още по темата: общо новини по темата: 54
02.08.2008
31.07.2008
30.07.2008
28.07.2008
24.07.2008
23.07.2008
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: