Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
ЦСКА и Черноморец в битка за Европа и оцеляване
Автор: Екип Burgas24.bg 09:12 / 24.02.2014Коментари (0)972
©
ЦСКА гостува днес в Бургас в последен мач от първия пролетен кръг. Мач, който може да даде доста отговори. Така например, ако домакините загубят, то изпадането се приближава с още по-голяма сила и на 90% ще може да се прогнозира, че те ще са четвъртият отбор от долу на горе в класирането в края на сезона. При обратната развръзка обаче - победа за Черноморец, то акулите не само ще възродят шансовете си за оцеляване, но и ще отдалечат максимално ЦСКА от евроучастие през лятото.

Какво можем да очакваме на стадион "Лазур" в Бургас? ЦСКА е ясен. Там изненада в игрови план трудно може да има. Изпълнителите се знаят и в случая едва ли ще е от съществено значение дали като десен бек ще започне Здравко Илиев или Венци Василев. Това ще е от значение единствено при статичните положения пред вратата на бургазлии, където Василев би дал предимство на ЦСКА.

Другото колебание на Стойчо Младенов е кой да започне на Върха на атаката и кой де се появи В хода на двубоя от Косоко и Гуидо ди Вани. Стилът на армейците ще си остане същият като през есента с разликата, че отборът вече изглежда в оптимална кондиция, много по-солиден е във физическо отношение, след като Роко Перота си свърши чудесно работата през зимата. Като игрово поведение Стойчо Младенов едва ли може да изненада с нещо. Неговата стратегия е ясна - сигурност в дефанзивен план и безрискови действия с основна цел тимът да не допусне гол. А напред? Напред каквото измисли Гъргоров, статичните положения и епизодичните проблясъци на останалите. Младенов отново ще заложи на Янчев, като партньор на Чочев в средата на терена, което означава място на резервната скамейка за новите попълнения Стивън Сънди и Галчев.

С по един нов футболист във всяка една линия се очаква да излезе Черноморец. Димитър Димитров възнамерява да заложи на четири от зимните си попълнения срещу армейците, с което ще цели да изненада съперника. Под рамката на вратата ще застане новото сръбско попълнение Младен Живкович, на когото се Възлагат надежди да реши проблема, който тормозеше Черноморец през есента. Пред него на този етап Херо разчита на цент рална двойка бранители - Траян Траянов и Александър Дамчевски, но няма да е изненада да се появи в игра и Мартин Димов. Без алтернатива в зоната на крайните бранители са Чико и Венелин Филипов, чиито изяви ще са от голямо значение с оглед силните флангови футболисти на ЦСКА. С предимно дефанзивни функции в средата на терена ще са натоварени Лъчезар Балтанов и Ванчо Траянов. В тази зона не е изключено в игра през втората част да видим Славчо Шоколаров, който се представи на добро ниво в предсезонните контроли.

Трима изключително офанзивни футболис ти ще пусне Херо в предни позиции, чиято задача ще е да захранват с топки самотника на върха на атаката Милчо Ангелов. Най-сериозни надежди се възлагат на Годфред Бекое, който ще в ролята на втори нападател и ще бъде връзката с халфовата линия на бургазлии. По крилата Фонсека изглежда сигурен титуляр след напускането на Маркинъо и ще започне двубоя отдясно. На срещуположния фланг най-вероятно Симеон Райков ще стартира двубоя за сметка на Милен Василев, но бившият играч на Миньор и Славия със сигурност ще се появи в игра през втората част. Ограниченият кадрови ресурс в атакуващ план оставя Димитър Димитров без избор и нападението на акулите ще бъде водено от 18-годишния Милчо Ангелов. Съществува вариант Херо да предпочете да играе без чист нападател, при който Годфред ще играе като "фалшива деветка, а зад него ще застане някой измежду Станислав Дрянов и Славчо Шоколаров.

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.02.2014
25.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: