Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Черноморец загуби дербито с ЦСКА след слабо второ полувреме
Автор: Екип Burgas24.bg 19:33 / 24.02.2014Коментари (6)2442
Отборът на Черноморец загуби с 1:2 от ЦСКА на стадион "Лазур" в последния мач от 24-ия кръг в понеделник вечер. Тони Силва даде преднина на "армейците" в 72-ата минута, но 7 по-късно Карлос Фонсека изравни. Победата на "червените" донесе Валентин Илиев в края на мача, след като се възползва от неразчетено излизане на Живкович от корнер и с глава заби топката във вратата на Черноморец.

През първата част "акулите" изглеждаха по-свежи и тотално надиграха "армейците", но само добрите намеси на Райнс М'Боли остави двете нули в Бургас непроменени.

Новото попълнение на бургазлии Симеон Райков бе близо до гол в 12-ата минута след заучено положение от фаул, но М'Боли внимава и изчисти топката в корнер.

В 22-та минута Черноморец като по чудо не поведе в резултата. Първо Ванчо Траянов стреля от 7-8 метра, но М'Боли спаси. Топката попадна в краката на Фонсека, който опита да вкара от 6-7 метра, но стражът на "червените" някак успя да избие в корнер.

След почивката ЦСКА показа друго лице и като по-чудо не поведе в 53-ата минута. Сръбският страж на бургазлии Живкович увисна при центриране на Мартин Петров и извади късмет, че Ди Вани не успя да се ориентира добре и да вкара в опразнената мрежа.

Натискът на "армейците" се усили и в 72-ата минута Тони Силва даде аванс за своя тим. На нападателят му бяха необходими само 7 минути на терена, за да се разпише и след перфекто центриране на Емил Гъргоров с глава вкара за 0:1.

Бургазлии обаче бързо реагираха и след колективна грешка в защита на "армейците" възстановиха равенството. Фо-Поре остави непокрит Фонсека в наказателното поле при едно центриране и нападателят вкара след шут от 13-14 метра.

В самият край на мача Валентин Илиев донесе победата на ЦСКА. Капитанът на "червените" се възползва от неразчетено излизане на Живкович от корнер и с глава заби топката във вратата на Черноморец за крайното 1:2.

С победата "армейците" се изкачиха на трето място в класирането с 45 точки, измествайки "сините", които са четвърти с 44. Черноморец остана на 11-о място с 21 точки.

Черноморец - ЦСКА 1:2
0:1 Силва 72'
1:1 Фонсека 79'
1:2 В. Илиев 90'

Черноморец: Живкович, Бекое, Трайков, Т. Траянов, В. Траянов (90' Ангелов), Пехливанов (35' Дамачевски), Гомес, К. Стоянов, Балтанов, Шоколаров, онсека;

ЦСКА: М'Боли, Янчев, Милисавлевич (82' Ив. Стоянов), В. Илиев, М. Петров (58' Косоко), Чочев, Попов, Василев, Гъргоров, Ди Вани (65' Силва), Фо-Поре;

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.02.2014
25.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Събев погреба бургаския футбол разби НЕФТОХИМИК сега ще разбие и циганите черноморец но малумната им агитка от 10 човека вместо да протестираше когато ставаше всичко това те си припознаха стадиона и някакъв отбор в които има 3ма българи много скоро псфкт-о щт бъде закрито както беше закрит и НЕФТОХИМИК и тогава никога повече няма да бъде създаден нов или подобен такъв защото отзвука ще е нищожен с тая агитка от 15 20 човека мишкиииии никога неще сте като нас!
+1
 
 
Херо никога няма да спре да търси причините за загубите във съдията.
0
 
 
Незнам да се радвам ли след тази загуба или просто да сложа всичко под един знаменател - Бургаски трагичен , некадърен , безпаричен футбол управляван от некадърни хора . Черноморец с нас във Б група и от там да ги закриват .
+1
 
 
Крайно време е Димитров да спре да търси оправдания, а смело да заяви, че подготвя отбора за "Б" група! Колкото до Събев, няма какво да го коментирам. Просто футбола в Бургас му е последен дерт. Съсипа Нефтохимик, сега е ред на Черноморец. Целта му беше да прилапа терена в Комлука и тогава да ги зареже, но му отрязаха квитанциите и сега гледа да завлече каквото може още.
+2
 
 
Mда,може да сме разделени,но пък ще изпаднем заедно....
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Звезда се завърна във волейболния Нефтохимик 2010
Трима българи са на полуфинал на сингъл на тенис турнира в Бургас
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
Христо Захариев отново е на линия за "акулите"
Кметът на Бургас не спази думата си към Черноморец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: