Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Плащаш, за да гледаш дербито на кръга в "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 11:46 / 05.02.2015Коментари (15)2070
© Burgas24.bg
Най-интересният мач от всеки кръг в "А" група ще върви по новия спортен канал на Нова телевизия, който трябва да тръгне през втората половина на февруари. От кабелните оператори имат готовност да го включат в т.нар. премиум пакети, които се заплащат допълнително от абонатите, пише "Преса".

Това означава, че всеки желаещ да гледа дербито от родния футболен уикенд трябва да си плати и за разширената услуга към стандартната месечна такса.

Останалите мачове от "А" група обаче ще продължават да си вървят в ефира на "Диема" и "Нова спорт", както до момента, тоест ще бъдат по-достъпни за феновете.

По същия начин се очаква да се процедира и с английската Висша лига, чиито права отново се държат от Нова телевизия. Най-зрелищният двубой ще е по бъдещия спортен канал, а другите мачове от кръга ще се предават от "Диема" и "Нова спорт".

Очаква се първите срещи по новия канал да бъдат излъчени на 21 и 22 февруари. За тогава са насрочени мачовете от 1/4-финалите за Купата на България. Седмица по-рано трябва да се изиграе и първият сблъсък между Берое и Лудогорец от 1/8-финалната фаза, който бе отложен заради участието на разградчани в групите на Шампионска лига.

Картината на излъчване по новия канал най-вероятни ще бъде в HD формат.

Още по темата: общо новини по темата: 72
16.05.2015
14.05.2015
13.05.2015
09.05.2015
09.05.2015
07.05.2015
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Много му се иска на Домус Ага да лапа кинти, ама няма да стане баце, че сме будали, будали сме ама чак пък толкоз за каквито ни смята гелосаният ....
+7
 
 
Няма да им пълня гушите на тези...Тъкмо повече хора ще ходят на стадионите,а за интересните мачове от Европа в интернет има много линкове!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 05.02.2015 г.
-5
 
 
За Висшата лига не бих плащал, защото не я гледам. Но за А група, Ла Лига и Бундес лигата ще плащам.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.02.2015 г.
+6
 
 
Да, да, ще вземете на босия цървулите.
+6
 
 
Този мач от снимката не се гледа по телевизията!Другите мачове които ще ни се предлагат са на Левски,ЦСКА,Лудогорец и Литекс! Тук там Локо и Ботев!Друг е въпроса,че както колегите са споменали по-надолу в коментарите е,че вече има много начини за гледане на мачове от Европа.За А група никой няма да плаща допълнително!Ако разликата е 1-2 лв. е добре,но за повечето фенове цена от 5лв.допълнително ще откажат и без това малкото Тв зрители на А група.Лично аз съм на Булсатком и много им е зле Hd качеството,няма Нова Спорт Hd,пък и като им знам политиката на сключването на договорите с каналите едва ли скоро ще има,за новия канал едва ли са в готовност!Другото нещо което много ме дразни в нашите родни коментатори е,че ми пълнят главата с глупости по време на мач!Кой си се е оженил,на другия жена му била бременна,трети през седмицата се скарал със дядо си?!Ай стига де!Нали има студио преди мача - там си говорете за тия неща!По време на мач е много дразнещо!Човека гол ще вкара - ония ми говорят за схеми и клюки?!Между другото поздрави на Пловдив24 за новата визия на сайта!
+6
 
 
Да плащам!?!?!?ХАХАХА-тия трябва да ми плщат,за да гледам българския футбол,пък било то и дербита!!!ХАХАХАХА
+12
 
 
Не ми се ще да промотирам фирми,но ентри имат 5 6 сръбски ХД формат,където предават англия,и то как !! 30 минути преди мача,остановка на стадиона,в тунела кво става,а не да ми дават реклами,а мача почнал преди 2 3 минути .. Почти изцяло гледам маовете в Англия,по тези канали !! Коментар и качество на ниво !!
+11
 
 
Тия от Нова са големи мазохисти. Не знам как си вярват, че ще съберат повече от 100-200лв за така нареченото БГ дерби.
на 05.02.2015 г.
+6
 
 
А на мен ще ми платят ли да гледам помията Български футбол .Има интернет така се сбогом лапачи.
+15
 
 
Марек-Хасково дерби ли е? За тях бих си плащал.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: