Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Гонзо нападна шеф в БФС
Автор: Екип Burgas24.bg 13:15 / 05.02.2015Коментари (1)1855
© Burgas24.bg
Силният човек на "Герена" Георги Иванов-Гонзо критикува остро вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджев.

"Левски е най-глобяваният отбор и само нас наказват за расизъм. Смятам, че в БФС проявяват двоен стандарт. Аз бях за по-голямо наказание след постъпката срещу Ботев, но имаше още четири случая, които бяха изместени за другата седмица, а мен наказаха извънредно", заяви Иванов в интервю за Sportal.bg.

"Атанас Фурнаджиев ми е давал някакви съвети? Ако имам нужда от съвет дали да си сменя маслото на колата, ще му се обадя. По-добре да се замисли за дереджето на националния отбор. Ако искам да си купя кола, ще го питам и неговото мнение ще е меродавно. Дотогава да си гледа маслата и колите, които продава. Не се срамувам от това, което казвам, и мога да кажа всичко в очите на всеки. Който иска, да се сърди. С много от тези хора, които ме критикуват, се познаваме. Ако имат нещо да ми кажат, може спокойно да ми се обадят и да го сторят", заяви Иванов, който не пожали и вече бившите играчи на "сините" Пламен Крумов и Антон Огнянов.

"Виждаме как футболисти, които аз освободих, започват да се обръщат срещу Левски. Всеки трябва да разбере, че когато не си нужен и те освободят, това не е лично. И досега твърдя, че Крумов и Огнянов нямат достойнство. Крумов казваше, че ще остане в Левски, докато си намери отбор, а през това време ние да продължаваме да му плащаме заплатата. Огнянов го лекувахме 6 месеца, след което не показа никакви качества, за да играе в Левски, искаше 3 заплати компенсация. Това достойно ли е?

Съгласен съм, че те трябва да си получат заплатите, но пък когато не си желан, трябва да си тръгнеш. Ние им предложихме да им платим, но не всичко наведнъж. Те обаче не се замисляха какво са дали на клуба и искаха да получат повече, отколкото са заслужили", отсече Иванов.
Още по темата: общо новини по темата: 72
16.05.2015
14.05.2015
13.05.2015
09.05.2015
09.05.2015
07.05.2015
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Алина Коломиец и Жана Пенчева с по един медал от "Жулиета Шишманова" в Бургас
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: