Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Пламен Киряков: Учудвам се как Левски взима лиценз, вече няма да правим компромиси
Автор: Екип Burgas24.bg 15:20 / 20.02.2015Коментари (2)2429
© Пресслужба Черноморец
Прокуристът на Черноморец Бургас Пламен Киряков бе категоричен, че няма да бъдат правени повече отстъпки към Левски за дълга по трансфера на Пламен Димов. Бранителят премина на "Герена" през зимата на 2013 година, като за правата му трябваше да бъдат платени 300 хиляди лева. "Акулите" получиха половината от сумата, но останалата не бе преведена от сините, макар на няколко пъти двете ръководства водиха разговори за изплащането й.

"Мисля, че е крайно време да има някакви последствия по въпроса. Българският футболен съюз трябва да направи нещо. Учудвам се как Левски взима лиценз, при положение, че не са ни платили. Просто си нямам идея... Вече не сме готови на никакви компромиси. Нямаме намерения да разсрочваме дълга и затова не предвиждаме да водим преговори с ръководството им. Искаме сумата да бъде платена накуп и то възможно най-скоро.

Освен това от Левски въобще не са ни търсили, за да говорим по повод дълга. Преди време говорихме по въпроса, но дотам, нямаше никакви резултати след това. Мисля, че този път, ако искат да вземат лиценз, трябва да платят дълга към Черноморец", коментира Пламен Киряков, цитиран от официалната страница на бургазлии във Фейсбук.

Собственикът на Левски Тодор Батков пък онзи ден призна, че на "сините" е необходима сума в порядъка на 1,2-1,3 милиона лева, за да покрият изискванията за евролиценз. В нея влизат и 130 хиляди лева дълг към Локомотив /Пловдив/ по трансфера на защитника Аймен Белаид, 30 хиляди лева на Берое /Стара Загора/ за Пламен Крумов и още 30 хиляди лева на Ботев /Пловдив/ за Луис Педро. Освен това "сините" имат да дават пари и на холандския АДО Ден Хааг от продажбата на Гари Родригес.

Още по темата: общо новини по темата: 43
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
24.02.2015
21.02.2015
19.02.2015
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.02.2015 г.
-1
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и във Областната Бееее.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: