Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Залата на стадион "Лазур" се оказа тясна за феновете на Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 13:28 / 27.02.2015Коментари (0)1830
©
Залата на стадион "Лазур" се оказа тясна за ветераните, бизнесмените и привържениците на Черноморец, които дойдоха на събранието, организирано от Сдружение Бъдеще за Черноморец. Залата има вместимост за 100 души, но не успя да побере всички, които се вълнуват от съдбата на синия бургаски клуб и се наложи началото да бъде забавено, за да се реорганизират местата за всички. 

Председателят на Сдружението Тома Томов запозна присъстващите с началото на съвместната работа, както и с непосредствените цели. Той представи членовете на Управителния съвет, както и първите компании и частни лица, които са внесли парични суми за подкрепа на Черноморец. 

Присъстваха и доста общински съветници от всички политически сили, представени в Община Бургас, както и председателят на Комисията за младежта и спорта Калчо Белов. 

От ветераните на Черноморец присъстваха Иван Притъргов, Валентин Делиминков, Тодор Райков, Димитър Димитров-Херо, Николай Калушев, Владо Стоянов, Георги Илиев-Креката, Алекси Желязков, Пламен Михов. 

От спонсорите присъстваха бизнесмените Руси и Светлин Куртлакови, Спасимир Иванов, както и ръководствата на фирмите Анимационен свят, Трансвагон, Марвинс, както и генералният директор на Пристанище Бургас Диян Димов. 

Присъстваха и част от футболистите начело с капитана на отбора Диян Христов и двама от най-перспективните млади таланти от школата, на които вече се разчита при мъжете- Ростислав Петров и Иван Стоянов. 

"Нашата първа цел е да помогнем на Черноморец да запази мястото си в професионалния футбол, след което ще се фокусираме върху другите проблеми, а именно уточняване на собствеността в клуба и извеждане на Черноморец на чисто, обяви в началото Тома Томов. 

Част от феновете изразиха мнение, че следващите цели трябва да бъдат връщане на стадион Черноморец, както и изискване на старата традиционна емблема на клуба, която е и най-разпознаваема. 

Томов заяви, че това са следващите задачи, върху които вече се работи и в това отношение, както и за други задачи, се разчита на помощта на депутати от Бургаска област, които са в Парламента. Бургаските народни представители са се ангажирали с тези задачи и от тях се очаква конкретни отговори в следващите месеци.


Източник: БТА
Още по темата: общо новини по темата: 43
04.03.2015
24.02.2015
24.02.2015
21.02.2015
20.02.2015
19.02.2015
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: